Caută
Parfumuri de primavara

Parfumuri de primavara

Parfumuri de primavara

O data cu sosirea primaverii, pe langa schimbarile pe care le facem in ceea ce priveste vestimentatia noastra, este bine sa facem o schimbare si in ceea ce priveste parfumul pe care il folosim. Mai exact, primavara este recomandat sa alegem parfumuri cu o textura usoara, care sa fie in concordanta cu anotimpul in care ne aflam. Aromele florale, fructate si dulci sunt potrivite acestui sezon daca doresti sa emani gingasie si senzualitate.

Noi iti oferim cateva recomandari in privinta parfumurilor de primavara:

Bvlgari Jasmin Noir – perfect pentru primavara, notele florale de iasomie si gardenia ale acestui parfum vor oferi purtatoarei un miros provocator si intens.

Giorgio Armani Si Rose Signature – trandafir, bergamota, frezie si stanjenel, sunt cateva din aromele regasite in acest parfum care ii ofera o aroma romantica, feminina si moderna.

Carolina Herrera 212 VIP Rose – esentele floral fructate ale acestui parfum se adreseaza in special femeilor romantice si senzuale. Notele de varf sunt sampanie si fructe, iar notele de baza sunt chihlimbar si mosc.

Chloe Roses de Chloe – tonurile de trandafir de Damasc ofera acestui parfum o aroma fragila si rafinata. Este un parfum pretios si elegant dedicat femeilor care vor sa isi evidentieze feminitatea si senzualitatea.

Marc Jacobs Daisy – este un parfum floral lemnos dedicat femeilor sofisticate. Notele de varf de violeta, gref si capsuni impreuna cu notele de baza de mosc si vanilie, il fac sa fie un parfum extrem de apreciat care te va cuceri din prima clipa.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro – citrice, bergamota, iasomie si lavanda ofera acestui parfum un caracter floral aromatic intens. Este un parfum perfect pentru primavara si se adreseaza femeilor indraznete datorita combinatiei surprinzatoare de arome.

Nina Ricci L’Extase – notele oriental florale ale acestui parfum ofera purtatoarei un aer misterios si sexi. Este compus din trandafir, piper roz, mosc si ambra si este un parfum senzual asemeni unei mangaieri de satin.

Intra AICI  pentru a descoperi o sumedenie de parfumuri pentru femei deosebite si lasa-te invaluita de aromele floral fructate perfecte pentru primavara.

Distribuie acum