Caută
motive sa mergi la o seara de karaoke

3 motive sa mergi la o seara de karaoke

Imagineaza-ti o seara obisnuita de sfarsit de saptamana. Tocmai ce ai terminat lucrul si vrei sa te relaxezi. Iti suni un prieten, dar are deja alte planuri.  Deja esti pe drum spre casa si esti destul de obosit incat aproape renunti la idee. Si totusi, parca nu mai vrei inca o seara de vineri petrecuta in casa.

Si tie ti se intampla sa te surprinzi din timp in timp intr-un astfel de cerc vicios?  Cei mai multi dintre noi ajungem intr-o astfel de rutina nefolositoare mai devreme sau mai tarziu. Ritmul vietii cotidine ne impinge aproape inevitabil intr-o stare de plictiseala cu nevoia de relaxare activa. Zi de zi ne indeplinim sarcinile obisnuite, iar la finalul programului, ne simtim deseori ca niste roboti. Si totusi, parca nu avem suficienta energie sa mai facem ceva. Astfel, ajungem intr-o stare de plictiseala amestecata cu dorinta de a face si altceva astazi.

Din fericire, avem solutii simple si accesibile pentru a rupe lantul plictiselii si al inactivitatii. Un mod simplu prin care putem sa imbinam nevoia noastra de nou cu putin efort este sa face o activitate noua. Sigur, dar am putea sa ne intrebam „Unde gasesc eu activitati noi?” sau poate „Si asa sunt obosit/a si plictisit, nu mai am energie sa mai caut noi activitati!”. Si iata cum se reia rutina noastra neplacuta de la fiecare sfarsit de saptamana. Avem nevoie de o activitate suficient de noua, constant interesanta. Ce raspunde nevoii noastre de noutate si destindere este o seara de karaoke.

Iata cum ce ne poate aduce o seara de karaoke:

  • buna dispozitie : Atmosfera calda si degajata, oameni care canta, de la mic la mare sunt elemente numai bine sa ne scoata din ritmul robotic al slujbelor noastre.  Nostalgia melodiei de la banchet sau romantismul cantecului anilor de liceu ne pot umple inimile de bucurie
  • socializare : E aprope imposibil sa nu gasim macar o persoane care prefera formatia sau melodia noastra de suflet. Si e o ocazie numai buna sa schimbam vorbe cu cineva care e la fel de incantat de ceea ce place si noua. Suntem fiinte sociale, muzica ne leaga si ne uneste. Cu atat mai mult cand suntem inconjurati de multi alti oameni voiosi care ne intretin entuziasmul.
  • noutate : Luand parte la o seara de karaoke, nu avem cum sa ne plictisim. Programul e mereu diferit, melodiile acopera orice preferinta. De la ritmurile linistitoare de jazz ale lui Sinatra pana la piesele actuale ale britanicilor de la Coldplay, o seara de karaoke ne indeplineste aproape orice dorinta nostalgica.

Asadar, o seara in care avem ocazia sa cantam va fi intotdeauna ceva nou si accesibil. Nu ramane decat sa fim dispusi sa fredonam unul dintre cantecele preferate si sa ne umplem inima cu amintiri.

Regaseste-ti spiritul pozitiv si momente de divertisment intr-o locatie cu specific international care sa transforme seara ta intr-o experienta noua si relaxanta!

Distribuie acum