Caută
Care sunt cele mai bune seriale din 2024

Care sunt cele mai bune seriale din 2024

Anul 2024 a sosit deja, aducând cu el o avalanșă de noi seriale care promit să ne țină lipiți de ecrane. De la drame captivante la comedii spumoase și thrillere pline de suspans, există câte ceva pentru fiecare gust.

Pentru a vă ajuta să navigați prin multitudinea de opțiuni, am selectat o listă cu cele mai bune seriale lansate în 2024, conform criticilor și publicului:

1. Dune: Partea a II-a (HBO Max)

Continuarea mult așteptată a filmului de succes din 2021, Dune: Partea a II-a ne va purta din nou pe planeta Arrakis, unde Paul Atreides (Timothée Chalamet) va trebui să-și consolideze poziția de conducător și să lupte împotriva forțelor care amenință să distrugă universul.

2. True Detective: Sezonul 4 (HBO)

După o pauză de trei ani, serialul antologie True Detective revine cu un nou sezon care promite să fie la fel de captivant ca și cele precedente. De această dată, acțiunea se mută în Alaska, unde doi detectivi investighează dispariția a șase copii.

true detective

3. Bridgerton: Sezonul 3 (Netflix)

Al treilea sezon al serialului romantic Bridgerton se va concentra pe povestea de dragoste a lui Colin Bridgerton (Luke Newton) și Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă cei doi vor reuși să depășească obstacolele din calea lor și să găsească fericirea împreună.

4. House of the Dragon: Sezonul 2 (HBO Max)

Preludiul la Game of Thrones, House of the Dragon, revine cu un al doilea sezon care va explora conflictul intern din familia Targaryen, cunoscut sub numele de „Dansul Dragonilor”. Sezonul 2 promite să fie plin de acțiune, intrigi și trădări, dezvăluind evenimentele care au dus la declinul dinastiei Targaryen.

house of the dragon

5. The Marvels (Disney+)

Continuarea filmului Captain Marvel din 2019, The Marvels o va reuni pe Carol Danvers (Brie Larson) cu Monica Rambeau (Teyonah Parris) și Kamala Khan (Iman Vellani) pentru a lupta împotriva unei noi amenințări cosmice. Serialul promite să fie o aventură plină de acțiune și umor, cu o doză generoasă de girl power.

the marvel

6. The Last of Us (HBO)

Adaptarea mult așteptată a jocului video de succes The Last of Us ne va prezenta povestea lui Joel Miller (Pedro Pascal), un supraviețuitor al unei apocalipse zombi, care are misiunea de a o proteja pe Ellie Williams (Bella Ramsey), o fată imună la virus. Serialul promite să fie o dramă emoționantă și plină de suspans, cu o poveste captivantă și personaje bine conturate.

7. The Bear (Hulu)

Un comedie-dramă cu o notă întunecată, The Bear îl urmărește pe Carmy Berzatto (Jeremy Allen White), un tânăr chef de renume care revine la Chicago pentru a prelua conducerea restaurantului familiei sale după moartea fratelui său. Serialul explorează teme precum traumele din copilărie, relațiile disfuncționale și dependența, oferind o perspectivă realistă asupra vieții din industria restaurantelor.

8. Pachinko (Apple TV+)

Un serial epic bazat pe romanul omonim al lui Min Jin Lee, Pachinko prezintă povestea unei familii coreene care emigrează în Japonia la începutul secolului XX. Serialul explorează temele discriminării, identității și perseverenței, oferind o privire asupra experienței imigranților coreeni în Japonia.

9. Severance (Apple TV+)

Un thriller psihologic cu o idee originală, Severance explorează povestea unor angajați care au ales să-și separe amintirile dintre viața profesională și cea personală printr-o procedură medicală.

10. The Afterparty (Apple TV+)

O comedie-mister cu o abordare originală, The Afterparty prezintă povestea unei reuniuni de liceu care se transformă într-o anchetă de crimă. Fiecare episod este povestit din perspectiva unui alt personaj, oferind o perspectivă unică asupra evenimentelor nopții. Serialul este plin de umor, suspans și surprize, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută ceva diferit.

Alte seriale notabile lansate în 2024:

  • Squid Game: Sezonul 2 (Netflix)
  • Stranger Things: Sezonul 5 (Netflix)
  • The Crown: Sezonul 6 (Netflix)
  • The Mandalorian: Sezonul 4 (Disney+)
  • Obi-Wan Kenobi: Sezonul 2 (Disney+)
  • Andor: Sezonul 2 (Disney+)
  • Ahsoka (Disney+)
  • Star Trek: Picard: Sezonul 3 (Paramount+)
  • Yellowstone: Sezonul 6 (Paramount+)

Concluzie

Anul 2024 este un an bogat în seriale de calitate, cu opțiuni pentru toate gusturile. Indiferent dacă preferați dramele, comediile, thrillerele sau SF-ul, cu siguranță veți găsi ceva care să vă captiveze.

Distribuie acum