Caută
Idei pentru petrecerea de Revelion acasa

Idei pentru petrecerea de Revelion acasa

Se apropie Anul Nou si fiecare dintre noi isi doreste sa treaca in noul an cat mai bucuros. Bineinteles, acest lucru nu este legat doar de visele si dorintele noastre, ci si de orele care preced momentul trecerii in noul an.

Nu de putine ori, o seara plictisitoare la televizor ne-au stricat cheful in noaptea de Revelion. Totusi, petrecerea de Revelion acasa poate fi o ocazie buna sa ne simtim la fel de bine ca si in oras. Mai mult, daca apelam la cateva idei de organizare, putem avea parte de o atmosfera calda si distractiva. Iata cateva idei pentru petrecerea de Revelion acasa.

Pregateste din timp toate detaliile pentru petrecerea de Revelion

Cele mai multe nemultumiri vin din organizarea deficitara a petrecerilor. Chiar daca sunt detalii ce par nesemnificative, lipsa condimentelor, a paharelor suficiente sau neprecizarea orei de plecare din casa inspre focul de artificii sunt lucruri care iti vor lua din timp. Nimeni nu isi doreste sa trebuiasca sa isi linisteasca animalul de companie chiar cu cateva minute inainte de ora 12. Ocupa-te de toate aceste detalii, in asa fel incat sa ramana loc pentru savurarea momentelor placute cu cei dragi, nu pentru asigurarea organizarii.

Alege decoratiuni interioare facute manual

Atmosfera este esentiala cand vine vorba de starea de bine. Iar cand vine vorba de atmosfera, un rol important il au si decoratiunile interioare. In vreme ce luminitele de Craciun, beteala multicolorata si lumanarile parfumate devin monotone, nu putem spune acelasi lucru si despre decoratiunile interioare facute manual.

Pentru ca investim efort, suntem si mai multumiti de ele. In plus ele capata o nota personalizata si acest lucre conduce la si mai mult confort. Poti realiza panouri cu poze alaturi de cei dragi, candele decorate cu margele si textile non-inflamabile sau chiar poti aseza invitatii cu numele participantilor si poze amuzante.

Ia in calcul depanarea amintirilor cu invitatii

Ce poate face oamenii sa se simta mai bine decat reamintirea momentelor placute? In cadrul petrecerii de Revelion organizeaza “sesiuni” si jocuri pe tema depanarii amintirilor. Poti lansa provocari prin care cineva sa spuna un detaliu amuzant din spatele unei  amintiri “serioase”. Sau poti spune chiar tu prin ce ai trecut cand a trebuit sa vorbesti cu cel un interviul de admitere. Iar ulterior ati devenit colegi buni.

Un alt avantaj al acestei abordari este ca te poate ajuta sa umplii golurile plictisitoare de la petreceri. In plus, astfel de dezvaluiri fac oamenii sa se simta mai integrati si mai conectati cu ceilalti Asa ca daca iti este greu sa interactionezi cu partenerul prietenei tale din copilarie, acesta este un moment propice sa o faci fara prea multa stradanie.

Mizeaza pe serviciile unui fotograf profesionist

Un fotograf profesionist nu va face decat sa prelungeasca clipele placate ale petrecerii de Revelion. Il poti ruga sa proiectati pozele de la inceputul petrecerii in zorii primei zile din an. Asa o sa va amuzati vazand diferentele. Un alt avantaj al fotografului profesionist este ca nu trebuie sa stai cu grija fotografierii, ratand momente placute alaturi de cei dragi.

Nu investiti prea mult in petrecerea de Revelion acasa

Chiar daca tendinta oamenilor este sa priveasca drept catastrofa o petrecere de Revelion acasa care a esuat, in realitate, ea ramane doar o petrecere. Poti oricand sa “reiei” tema Revelionului si sa te distrezi. Nu lasa o singura seara sa iti strice cheful. In cele din urma, poti avea parte de o sumedenie de alte ocazii de distractie si relaxare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti dai voie sa nu te simti mai stresata decat este cazul.

(sursa foto: building partnerships)

Distribuie acum