Caută
Care sunt cele mai bune filme din 2024

Care sunt cele mai bune filme din 2024

Anul 2024 se anunță a fi unul bogat în producții cinematografice de excepție, cu o varietate de genuri care satisfac gusturi diverse. De la blockbustere cu efecte speciale spectaculoase la drame emoționante și comedii spumoase, lista filmelor așteptate cu nerăbdare este lungă și promițătoare.

Iată o selecție a celor mai bune filme din 2024:

1. Dune: Partea a doua (martie 2024)

Continuarea mult așteptată a filmului Dune din 2021, care ne va purta din nou în universul fascinant creat de Frank Herbert. Paul Atreides (Timothée Chalamet) va trebui să-și consolideze poziția de conducător și să navigheze prin jocurile politice complexe ale imperiului galactic.

2. Gladiator II (22 noiembrie 2024)

Ridley Scott revine la regia unui sequel al filmului Gladiator din 2000, cu Paul Mescal în rolul lui Lucius, fiul lui Lucilla (Connie Nielsen). Lucius va căuta răzbunare împotriva lui Maximus Decimus Meridius (Russell Crowe), care l-a ucis pe tatăl său în prima parte.

gladiator 2

3. Nosferatu (2024)

O reinterpretare modernă a filmului clasic Nosferatu din 1922, regizat de Robert Eggers (The Witch, The Lighthouse). Bill Nighy îl va interpreta pe vampirul Nosferatu, iar Anya Taylor-Joy va juca rolul lui Mina Harker.

4. Mickey 17 (2024)

Un film SF cu elemente de comedie neagră, regizat de Bong Joon-ho (Parasite). Un angajat de unică folosință al unei expediții spațiale se confruntă cu o serie de situații periculoase și absurde.

5. Inside Out 2 (21 iunie 2024)

Continuarea filmului de animație Inside Out din 2015, care ne va duce din nou în mintea lui Riley, acum adolescentă. Noile emoții vor aduce noi provocări și aventuri.

intors pe dos 2

6. Ballerina (2024)

Un spin-off din franciza John Wick, care o va avea ca protagonistă pe Ana (Ana de Armas), o balerină talentată care se transformă în asasină.

7. The Fall Guy (1 martie 2024)

Un film de acțiune regizat de David Leitch (Deadpool 2, Bullet Train), cu Ryan Gosling și Emily Blunt în rolurile principale. Un cascador legendar este atras din nou în lumea cascadoriilor periculoase.

8. Deadpool & Wolverine (2024)

Un film care va reuni doi dintre cei mai populari supereroi Marvel: Deadpool (Ryan Reynolds) și Wolverine (Hugh Jackman). Detaliile despre poveste sunt încă necunoscute, dar fanii se așteaptă la o explozie de umor și acțiune.

deadpool

9. Wolfs (2024)

Un film de groază regizat de George Clooney, cu George Clooney și Felicity Jones în rolurile principale. Un cuplu se confruntă cu o teroare de neimaginat după ce fiica lor este mușcată de un lup.

10. Civil War (2024)

Un film istoric regizat de Steven Spielberg, care va prezenta Războiul Civil American din perspectiva mai multor personaje. Distribuția include nume mari precum Leonardo DiCaprio, Meryl Streep și Daniel Day-Lewis.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele promițătoare care vor fi lansate în 2024. Cu siguranță, va fi un an bogat în emoții cinematografice pentru toți iubitorii de film!

Distribuie acum