Caută
viata e totul sau nimic

Sfaturi pentru o viata mai frumoasa

Cum sa traim mai sanatosi si mai fericiti

Cele mai bune sfaturi vin de la persoanele in varsta care au trecut prin viata si stiu despre ce vorbesc.

 1. Oamenii zic mereu sa ne gasim un job pe care ne place sa il facem. Oricare ar fi acela, niciodata nu o sa fie un job care ne va multumi in fiecare zi.
 2. Anii trec foarte repede asa ca nu te insura de tanar. Incearca sa iti traiesti viata cat de mult posibil. In functie de bugetul disponibil viziteaza si traieste.
 3. Nu lua viata mereu in serios. Daca se intampla sa ai zile „negre” incearca sa zambesti si sa mergi mai departe, toate se vor rezolva intr-un fel sau altul.
 4. Un prieten adevarat iti va fi mereu alaturi si nu iti va reprosa acest lucru, chiar daca il suni noaptea tarziu.
 5. Copiii cresc foarte repede asa ca traieste alaturi de ei pana nu e prea tarziu.
 6. Toti avem o viata scurta sau lunga, asta nu stim exact niciodata, asa ca traieste.
 7. Mananca si fa exercitii ca si cum ai fi un om bolnav, astfel nu vei ajunge niciodata unul.
 8. Avem o singura sansa pe acest pamant, profita de acest lucru si nu lasa sa treaca nimic pe langa tine. Intr-o zi te vei trezi la 60 ani realizand ca nu ai facut nimic in viata.
 9. Cere sfaturi persoanelor apropiate, dar decizia finala e bine sa vina de la tine.
 10. Apreciaza fiecare moment din viata ta chiar daca acesta e o convorbire telefonica cu un amic. Cele mai frumoase momente sunt de obicei cele scurte si emotionante.
 11. Plateste-ti facturile si incearca sa nu iti faci datorii niciodata.
 12. Gelozia iti distruge relatiile. De cele mai multe ori gresesti si nu vezi tot adevarul. Incearca sa te vindeci de aceasta „boala” pentru o viata mai frumoasa.
 13. Daca ai un vis si ai dori sa faci ceva ce pare imposibil, doar incearca si poate devine posibil. Ai ceva de pierdut?
 14. Incearca sa nu tratezi oamenii la prima intalnire dupa micile aparente. Trebuie sa realizezi ca nu stii aproape nimic despre acea persoana.
Distribuie acum