Accesorii

Orice tinuta poate fi perfecta daca ai grija la un detaliu: accesoriile. Ele fac diferenta intre tern si inspirat, intre sumbru si elegant, intre fistichiu si bine asortat.

Avem cu totii zile in care ne-am imbraca doar in negru pentru ca asta e dispozitia pe care o avem, in care am alatura doar piesele de imbracaminte pe care am apucat sa le calcam in weekend, in care am arunca pe noi haine la repezeala, din simplul motiv ca ne-am trezit tarziu si nu mai avem timp de “asorteuri”.

Alta data nu avem curajul unei alegeri transante, nu stim daca turcoazul chiar merge cu nuantele de mustar, daca alb-negrul nu s-a demodat, in sfarsit. Un accesoriu potrivit ne salveaza in orice situatie, iar un sfat bun este oricand binevenit.

Nu e usor sa alegi o poseta, nu e clar daca se poarta sa o mai asortezi la curea si la pantofi. Colegii ti-au daruit un clutch auriu si se asteapta sa apari cu el la birou, dar cu ce tinuta, la care dintre evenimentele firmei? Nu va contrazicem daca spuneti ca sunt momente in care pur si simplu e imposibil de gasit o solutie, de luat o decizie ferma.

Va oferim, in schimb, sfaturi si informatii in domeniu, trucuri care va pot scoate din incurcatura in orice moment.