Caută
4 motive pentru a alege bijuterii zodiacale

4 motive pentru a alege bijuterii zodiacale

Toate civilizatiile lumii au multiple forme de reliefare a frumusetii si sanatatii femeii. Una dintre acestea este decorarea corpului cu podoabe.  Bijuteriile reflecta nu doar feminitatea si punctele noastre forte, ci si transmit un mesaj despre cine suntem, ce ne defineste si ce vrem sa transmitem catre ceilalti.

Semnele zodiacale sunt, la randul lor, caracteristici care vin sa sa suplineasca ceea ce noi credem despre noi.

Asadar, iata trei motive pentru a purta bijuterii zodiacale din argint:

Colectie de rochii

Tu pe care vrei sa o porti?

Oferta aici
  • Spun ceva despre noi

Bijuteriile zodiacale sunt deseori folosite ca amulete si tindem sa le inzestram cu proprietati magice. Indiferent ca este adevarat sau nu, este mai important ca noi ne simtim bine atunci cand le purtam pentru ca stim ca spunem celorlalti ceva important despre noi, fara sa folosim cuvinte.

Nu conteaza efectul lor, este suficient ca acestea transmit lumii un mesaj despre noi. Daca suntem persoane sensibile si atente la nevoile celorlalti, o bratara cu semnul Racului ne va face increzatori ca am transmis acest lucru.

Poate suntem practice si centrate pe rezolvarea problemelor, insa, in viata noastra apar si momente in care obosim. O bratara cu semnul Capricornului ne aminteste sa nu ne dam batuti, chiar daca ne simtim coplesiti.

  • Ne dau sentimentul apartenentei

Un alt efect pozitiv al purtarii bijuteriilor cu semne Zodiacale este ca ne confera trairea apartentei. Pentru oameni este linistitor si sigur sa se stie parte dintr-un grup.

Fiind un membru al unei colectivitati e mult mai usor pentru noi sa ne incredem in acele caracteristici care ne ajuta sa facem fata micilor dificultati. Si cum altfel am putea sa ne amintim de ce puncte forte dispunem daca nu prin purtarea unei bratari de care sa dam cu ochii oricand?

Colectie de rochii

Tu pe care vrei sa o porti?

  • Sunt practice

Realizate intr-un stil minimalist si avand un design delicat, bratarile zodiacale sunt usor de purtat si integrat in tinuta zilnica. Ba mai mult, pot fi alaturate oricarei alte podoabe datorita dimenisunilor adaptabile.

Acestea reprezinta un accesoriu util si estetic. Sunt utile pentru ca actioneaza ca un talisman, in sensul ca ne amintesc de ce le purtam (de exemplu, ne simtim mai increzatoare) si ce vrem sa transmitem prin intermediul lor (de exemplu, suntem persoane sociabile si grijulii).

  • Sunt avantajoase economic

Bijuteriile zodiacale din argint sunt o achizitie potrivita oricarui buzunar. Materialul textil al bratarii este rezistent si subtil, putand fiind incadrat in orice tinuta si nefiind pretentios la diferite medii (apa cu clor, sare). Bijuteria de argint de calitate este o achizitie pentru orice buget.

(sursa foto: Ebay)

Distribuie acum