Caută
Cum sa fii o gravida frumoasa

Cum sa fii o gravida frumoasa

In viata oricarei femei apare perioada in care aceasta e pe cale sa devina mama. Cu toate ca este un moment pe care fiecare femeie il asteapta cu sufletul la gura, nu este de neglijat faptul ca trupul sufera modificari. Aceste schimbari ne determina sa schimbam multe aspecte ale vietii noastre, de la atitudine la stil vestimentar.

Chiar daca suntem pe cale sa devenim mame, asta nu inseamna ca nu ne mai putem bucura de propriile alegeri vestimentare care ne caracterizeaza atat de bine. De fapt, pastrarea propriei identitati vestimentare are consecinte pozitive asupra psihicului si fizicului nostru.

Idei vestimentare cu modele de rochii pentru gravide. Mai multe modele gasesti AICI sau AICI.

haine gravide

Alegand haine pentru gravide pliate pe felul nostru ne vom pastra stabilitatea intr-o perioada in care corpul nostru trece printr-o serie de modificari. In acest tumult de schimbari ce caracterizeaza perioada graviditatii, e de un real ajutor sa avem un reper care sa ne aminteasca de ceea ce suntem: aceleasi femei care fac plimbarea de duminica in tricouri vii de vara sau care merg la birou purtand in continuare fusta de tip creion. Chiar daca sarcina ne pune fata in fata cu noi provocari, a ne pastra micile placeri reprezinta o metoda de a ramane implinite. Si cum altfel putem face asta daca nu prin apel la confortabila lenjerie intima in tonuri calde.

Totodata, perioada sarcinii aduce cu sine provocarea de a ramane relaxate si destinse. Si nu e usor sa facem acest lucru avand o burtica ce creste pe zi ce trece. Alegand dresuri confortabile si delicate putem sa echilibram balanta practic – estetic. Nimic nu ne va mai impiedica sa imbracam o fusta sau o rochie office in acest fel. Nu e nevoie sa renuntam la ritmul vietii noastre, nu trebuie sa pierdem ocazii de bucurie doar pentru ca sarcina isi pune amprenta asupra noastra. Simtindu-ne cat mai confortabil, avem unda verde sa ne manifestam intr-o maniera autentica.

Dresuri pentru gravide – click aici pentru modele si pret

In plus, alegand imbracaminte pliata pe stilul personal, ne simtim mai degajate si autentice. Iar autenticitatea si relaxarea se manifesta si in relatia cu propriul copil.  Conexiunea unei mame cu copilul ei este probabil una dintre cele mai mari bucurii pe care le poate trai un om. Nu degeaba se vorbeste despre unicitatea legaturii dintre mama si copil. Manifestarea noastra: eu, mama si el, copilul meu, ia forme multiple: de la obiceiurile noastre, gesturile noaste, hainele noastre.

Sa ramanem noi insine, indiferent de schimbarile  prin care trecem e o adevarata provocare a maternitatii. Sa ne simtim la fel de fashion, feminine si relaxate, sa fim libere sa ne pastram stilul sunt toate manifestari ale autenticitatii. Si ce femeie nu vrea sa ramana ea insasi indiferent de ceea ce se intampla in viata ei?

Distribuie acum