Caută
Cinci modele de incaltaminte la moda in vara 2017

Cinci modele de incaltaminte la moda in vara 2017

E vara, ne bucuram de rochite, compunem zi de zi tinute fluide si vaporoase, dar alegerea articolelor de incaltaminte parca nu mai e atat de usoara. Ne dorim articole cat mai lejere, dar parca nu am vrea sa ne tinem departe de tendinte, mai ales ca din vitrine ne surad, parca mai mult ca niciodata, o gramada de modele interesante.

Tenisii inca sunt la moda

Se mentin in topuri de cativa ani incoace. Sunt comozi, usor de combinat si ne ajuta sa uitam de grija bataturilor si a neplacerilor pe care uneori le provoaca sandalele. Dau un aer mai tineresc oricarei tinute si putem profita de faptul ca designerii momentului spun ca le putem purta cu orice fel de rochie, fusta sau pantaloni.

Modele de incaltaminte create pentru 2017

Modelele create pentru vara lui 2017 au devenit sofisticate, asa ca daca tii sa fii mereu “pe val” trebuie sa alegi balerini cu talpa groasa si varf ascutit sau tenisii de dantela.

Se potrivesc de minune cu rochii, fie ca e vorba de cele de plaja sau chiar de cele elegante, precum si cu pantaloni cu cativa centimetri deasupra gleznei. Daca silueta te avantajeaza, cu siguranta nu vor face nota discordanta nici cu pantalonii scurti, mai ales cei cu talie inalta, adorati de adolescente.

Sa nu uitam de sneakeri

In aceeasi nota se incadreaza si sneakersii, mai apropiati de ceea ce numim in mod uzual “adidasi”. Combina in mod ingenios confortul pantofilor conceputi special pentru sport, cu eleganta, asa ca nu trebuie sa ne miram cand ii vedem purtati cu pantaloni clasici si sacou, cu fuste midi inflorate sau cu cele mulate.

Cel mai bine se potrivesc insa jeansilor si mai ales celor cu talie inalta care se afla astazi in trenduri, dar si pantalonilor scurti sau colantilor.

Sandalele imbina in vara acestui an o mare varietate de modele. Raman pe pozitii sandalele romane, dar si sandalele cu toc patrat, cu diferenta ca acesta e mai inalt decat in 2016.

Modelele stiletto nu se vor demoda niciodata si vor fi mereu cea mai buna alegere pentru tinutele clasice si glamour.

Sandalele cu platforma in trend

Revin in forta si sandalele cu platforma, in variante mai stilizate, din materiale foarte usoare, alaturate unor cureluse din piele in culori naturale sau metalizate.

Pentru nonconformiste, rafturile marilor magazine au pregatit si sandale cu platforme masive, asemanatoare celor care se purtau la inceputul anilor 2000. Acestea merg cu pantaloni evazati, cu fuste lungi in stil gypsy sau rochii lungi de vara specifice anilor ’70.

Pantofii cu talpa din sfoara

Se regasesc, de asemenea, in vitrinele marilor firme de haine si incaltaminte. Se leaga peste glezne cu panglici din acelasi material si ofera avantajul alungirii liniei piciorului, asa ca se potrivesc de minune cu rochii mini sau midi, cu fuste ample sau cu salopete lejere.

Pentru gusturile mai clasice, se gasesc multe modele din piele si lac, balerini cu talpa din sfoara, sandale cu platforma din sfoara si exista chiar si variante sport ale acestei idei.

Pantofii casual cu platforma discreta

Acestia par a fi revelatia verii 2017. Reusesc sa pastreze in mod ingenios eleganta sobra a pantofilor clasici (cu sireturi, mai decoltati sau inchisi in fata) cu comoditatea talpii de tip platforma.

Se gasesc in nuante de maro, bleumarin, gri sau negru, dar cele mai cautate sunt cele nude, fie in tonalitatea roz, fie in cea bej.

Sunt discreti, se potrivesc perfect tinutelor business, dar si casual, merg la aproape orice tinuta (mai putin cele foarte elegante, de seara), de multe ori cu perforatii in material, asa ca pot inlocui cu succes sandalele si pe cea mai crunta zapuseala.

(sursa foto: The Source)

Distribuie acum