Caută
Poarta umbrela cu stil in orice situatie

Poarta umbrela cu stil in orice situatie

Ne este uneori incomod sa o purtam, insa e nepretuita atunci cand strazile sunt brazdate de rafale de ploaie. Umbrela se poate tranforma dintr-un obiect util intr-un accesoriu elegant daca avem grija la cateva detalii. Poate fi un pretext pentru un plus de stil si imaginatie in alegerea tinutei.

Cele mai vechi mentionari ale umbrelei dateaza din antichitate. La acea vreme si multe secole in continuare, apararea de soare sau de ploaie era un privilegiu de care se bucurau doar cei din clasele superioare ale societatii. Treptat, a ajuns un bun pentru tot poporul si s-a transformat intr-un accesoriu fara de care nu ne-am putea imagina ca am putea trai. Nu este magazin in care sa nu se vanda si umbrele, iar diversitatea de culori, forme si materiale din care putem sa alegem este uimitoare.

Suntem tentati sa cumparam un accesoriu fashion ca in revistele de moda, dar regula generala este sa alegem ceva care poate supravietui cu brio tendintelor, in ton cu personalitatea si stilul nostru de viata. Nici prea sobra, nici prea colorata, nici prea mica, nici prea mare.

Umbrele pentru femei – click aici si vezi modele

Umbrelele pliabile sunt practice pentru ca ocupa mai putin spatiu, iar cele mari, cu maner in forma de baston, au avantajul ca ne acopera mai eficient. Ne atrag cele in culori vii, rosii ca macul sau galben electric, cu buline si jocuri de nuante, caz in care se recomanda sa ne imbracam mai sobru, sa alegem posete si pantofi in culori neutre. Daca nu vrem sa renuntam la poseta verde sau la taiorul turcoaz, sau pur si simplu nu avem chef de asortari atat de sofisticate, e cazul sa ne gandim la o umbrela mai discreta, pe care sa o putem lua oricand din zbor cand fugim spre iesire, ca nu cumva sa pierdem autobuzul.

Orice umbrela pentru femei am alege, nimic nu e mai sic pe o ploaie deasa decat sa vezi o femeie eleganta, cu o umbrela care pare creata o data cu imbracamintea si acccesoriile alese.

Cand vine vorba de alegerea unei umbrele pentru barbati, totul e simplu: umbrela va fi doar neagra, maro inchis sau bleumarin, sobra, fara brizbrizuri.

Umbrele pentru barbati – click aici pentru modele

Politetea e sfanta chiar si cand jonglam cu umbrela pe trotuar. Prioritatea este grija de a nu ii lovi sau incomoda pe ceilalti. Regula se aplica si la intrarea in magazine, unde e bine sa nu trecem de colo-colo lasand in urma dare de apa. Umbrela se lasa undeva la intrare, foarte discret, dupa care o recuperam la iesire. In autobuz, metrou sau taxi nu prea avem multe alternative, insa putem avea grija sa reducem la minim efectele situatiei.

O alta regula de baza este sa nu iti lasi umbrela sa se usuce deschisa decat acasa. In orice alt loc ne-am afla, aceasta se depoziteaza stransa, intr-o zona in care nu deranjeaza pe nimeni. La finalul zilei vom avea grija sa fie bine uscata si nu o vom mai folosi alta data daca are pete care nu mai ies, decolorari, daca panza sau plasticul s-au rupt ori daca are spite rupte.

Distribuie acum