Caută
tendinte in materie de incaltaminte de toamna

Cele mai noi tendinte in materie de incaltaminte de toamna

Chiar daca temperaturile au scazut semnificativ, nu inseamna ca nu trebuie sa mai fim la moda cand vine vorba de incaltaminte de toamna. Putem alege cizme de toamna care sa fie purtate cu mare usurinta, fara sa aduca cu sine dureri de picioare. Putem opta si pentru ghete de toamna care sa ne puna in valoare hainele din dulap.

Fie ca vorbim despre paiete aplicate cu bun gust pe intreaga lungime a cizmelor sau despre ghete de toamna cu talpa militareasca, acestea sunt doar cateva dintre cele mai noi tendinte in materie de incaltaminte de toamna in 2017. Asadar, iata ce este in trend, in materie de incaltaminte de toamna.

Cizme de toamna cu strasuri metalice

Se pare ca moda materialelor cu aspect metalic inca se mentine. Doar ca, de aceasta data, in locul pielii artificiale cu aspect metalic, apar strasurile stralucitoare. Poti alege cizme pana sub genunchi sau cizme scurte din piele naturala sau artificiala.

Se poarta texturi usor rugoase si insertii metalizate. Cizmele realizate complet din mici pietre cu tenta metalica sau din decupaje simetrice in nuante aurii si argintii sunt in mare voga in aceasta toamna.

Cismele cu straturi metalice sunt o alegere buna

La fel de moderne sunt si strasuri intercalate cu materiale textile. Botul complet imbracat in materiale cu aspect metalic si tocul imbracat in catifea sunt un exemplu de astfel de combinatie moderna. Poti purta cizmele de toamna cu strasuri metalice cu blugi cu talie inalta sau pantaloni cu croiala clasica.

Poarta o fusta clos

Pentru ocazii mai elegante, alege o fusta midi sau o fusta clos alaturi de cizmele cu strasuri metalice. Fusta midi este o optiune versatila si va aduce o nota eleganta unei tinute office sau chiar tinuta de cocktail.

Ghete de dama in stil militaresc

Iata ca a revenit si moda ghetelor de dama in stil militaresc. Le poti purta pe cele cu talpa platforma sau pe cele cu talpa normala. Iar cand vine vorba de adaptarea la o tinuta de zi, poti sa incalti ghetele de dama in stil militaresc alaturi de o pereche de pantaloni de piele si o camasa lejera.

Stil modern cu blugi rupti si decolorati

Pentru un stil modern, imbraca o pereche de blugi rupti decolorati si un top uni. La fel de bine poti combina ghetele militaresti cu o fusta midi si un pulover in culori tari. Daca preferi stilul punk romantic, mizeaza pe o rochie de zi cu broderie in partea inferioara. Poarte cu incredere ghetele de dama in stil militaresc alaturi de o fusta midi sau o rochie de zi.

Cizme de toamna cu broderii si aplicatii textile

In tendinte se gasesc si cizmele de toamna cu broderii sau aplicatii textile. Fie ca vorbim despre cizme scurte cu broderi florale sau cizme peste genunchi din piele intoarsa, decorate cu aplicatii textile, le poti purta cu incredere la tinute de zi si tinute office.

Cizmele cu roderii florale

Poarta cizmele de toamna cu broderii florale la o tinuta all black. Alege pantaloni pana si un top mulat. Peste acesta poti purta un cardigan mai lejer din materiale cu fibre textile cu aspect metalic. Daca preferi o tinuta feminina si moderna, alege o fusta scurta plisata si un pulover care sa puna in valoare cizmele cu broderii florale.

Pentru varianta cizmelor cu aplicatii textile, alege blugii decolorati sau rochii pana la glezna din material elastic. Poti opta pentru aplicatii tip insigna, brodate in zona gleznei sau aplicatii cu modele amuzante, pentru un look de zi lejer.

Poarta cizmele cu aplicatii textile cu o pereche de blugi mom fit si o jacheta pana la talie cu umeri bufanti. Ai parte de un look de strada, specific anilor ’90 si o tinuta deosebit de comoda.

Pantofi de ocazie din satin si matase pentru Revelion

La petrecerea de Revelion din acest an, iti poti etala eleganta purtand pantofi de ocazie din satin si matase. Culorile vedete in acest an sunt roz romantic, albastru marin si eternul rosu aprins. Ii poti purta cu o rochie de seara pe corp intr-o culoare mata si accesorii stralucitoare. Astfel, privirea va fi atrasa de accesorii si pantofi.

Pentru o tinuta office sau o simpla tinuta de cocktail, alege pantofi de ocazie din satin. Important este sa ii adaptezi tinutei. Daca pantofii au un toc mai ascutit, opteaza pentru pantaloni eleganti.

Daca au un toc mai gros, poti alege si fuste midi sau rochii de zi, cu conditia sa nu le incarci cu accesorii sau acestea sa fie mult prea casual pentru eleganta pantofilor de ocazie din satin.

Distribuie acum