Luvie
tinute casual pulovere

Trei ținute casual cu pulovere pe care le vei îndrăgi

Autor: Luvie Manager
Adaugat in: 28/10/2020

În prezent există o serie de trăsături termoreglabile de înaltă tehnologie care îţi poţi asigura căldura necesară, dar nu cu acelaşi efect şi stil că atunci când porţi pulovere barbati.

Rochii in trend
Ti-am pregatit o gama larga de rochii la super preturi.

Vezi aici oferta

Deoarece tricotatul este una dinrte cele mai vechi metode de confecţionare a hainelor, este firesc ca datorită lui să fi apărut cele mai vechi stiluri de îmbrăcăminte. Alege stilul, firele şi greutatea puloverului în funcţie de necesităţi - poate fi stratul de bază direct pe piele, poate fii stratul mediu pe sub o jachetă din denim sau chiar stratul exterior cu caciuli barbati.

Puloverul la baza gâtului

Un pulover la baza gâtului este probabil cel mai comun stil de pulover, oferind cea mai versatilă soluţie. Datorită designului simplu, acesta se poate purtat aproape în orice ocazie, peste tricou sau camasa barbati, cu costum sau chiar cu un blazer în carouri.

Disponibil în diferite variante, de la lâna merino fină, până la lâna groasă aspră, puloverul la baza gâtului este alegerea cea mai simplă pe care un bărbat o poate face când se grăbeşte să se îmbrace adecvat pentru o zi friguroasă de iarnă. Designul simplu funcţionează cel mai bine pentru ţinutele de birou.

Pentru o ţinută relaxată şi confortabilă într-o zi de iarnă în care urmează să te vezi cu prietenii, alege să porţi un pulover la baza gâtului peste un model de tricouri barbati, cu blugi şi ghete din piele.

Rochii in trend
Ti-am pregatit o gama larga de rochii la super preturi.

Vezi aici oferta

Puloverul marinăresc

Datorită ţesăturii dense şi foarte strânse a tricotajului, puloverul marinăresc este ideal pentru zilele friguroase de iarnă. Nu este de mirare că a fost conceput iniţial pentru a fi purtat pe mare. Acesta este în prezent genul de pulover conceput pentru a putea fi purtat pe ambele fete, ceea ce este util dacă te îmbraci pe întuneric.

Este puloverul popular pentru comunităţile de pescari britanici, iar modelele tricotate în stilul puloverului pescăresc au fost realizate astfel încât să permită identificarea oricărui pescar dat dispărut şi al cărui corp a fost recuperat.

Pentru o ţinută casual pentru un pub sau la gura focului, poartă un pulover pescăresc cu manusi barbati tricotate.

Puloverul pe gât

Originile puloverului pe gât se pierd în epoca medievală. Acest gen de pulover a apărut ca piesă vestimentară de corp destinată vechilor cavaleri care aveau nevoie de protecţie pentru gât. În 1920, însă, dramaturgul englez Noel Coward a făcut popular look-ul cu puloverul pe gât.

Acest pulover este perfect pentru iarnă pentru că te protejează foarte bine de frig şi aproape că nu mai ai nevoie de fular. Pentru o ţinută elegantă, fără cămaşă şi cravată, poţi purta un pulover pe gât cu costum. Pe de altă parte, asocierea cu pantaloni chino nu este deloc de neglijat.

Oricare ar fi decizia ta şi tipul de pulover pe care îl vei alege, nu uita să optezi întotdeauna pentru materiale naturale şi să eviţi fibrele artificiale. Astfel, puloverele bărbăteşti din lână merino sau din caşmir, sunt alegerea ideală pentru o ţinută călduroasă şi chiar elegantă de iarnă.