Caută
Trupa Vama isi lanseaza in octombrie cel de-al treilea album

Trupa Vama isi lanseaza in octombrie cel de-al treilea album

Un show de amploare cu piese suprinzatoare. Asta promite solistul Tudor Chirila pentru seara de 12 octombrie 2017, in care trupa Vama isi lanseaza cel de-al treilea album, “Better”. Concertul va include interpretari live ale noilor piese si va fi urmat de un mini turneu de promovare in Marea Britanie.

Concertul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 20. Pentru materialul discografic care urmeaza sa fie lansat in 12 octombrie, artistii au colaborat cu producatorul muzical englez James Lewis. Show-ul se anunta spectaculos, cu elemente vizuale anuntate de solist ca “un personaj in sine mult mai directionata catre VJ-ing, un fel de calatorie subconstienta care se va derula simultan cu interpretarea live”.

“Cel mai complex si surprinzator material Vama”

“12 octombrie este pentru Vama cea mai importanta data din 2017. Revenim dupa ceva timp cu un show mare ca sa prezentam fanilor nostri cel mai complex si surprinzator material Vama de pana acum. Este un disc la care muncim de mai bine de doi ani si prima noastra colaborare cu un producator muzical”, a anuntat Tudor Chirila. Fanii trupei care vor veni la concert vor avea parte de interpretarea live in premiera a tuturor pieselor de pe noul album.

Albumul „Better”, promovat si in Marea Britanie

“Una peste alta, cred ca mi-ar placea sa ma aflu in public pe 12 octombrie si, daca va plac numerele, noul album Vama se poate defini si asa: 12 cantece, 3.261 de cuvine, 84 de variante si peste 80 de ore de mixaj, plus ceva necuantificabil – sentimentul ala extrem de important ca inveti, esti la inceput si iti place al naibii de tare. Ne vedem in octombrie”, a mai spus Chirila, intr-un comunicat de presa.

La putin timp dupa ce vor sustine concertul de la Sala Polivalenta, membrii trupei vor porni intr-un mini turneu. Mai exact, cei de la Vama isi vor promova noul material discografic cu concerte in sali de concerte din Londra, Manchester si Glasgow.

Cat costa biletele la concertul Vama

Biletele de intrare la concertul Vama de la la Sala Polivalenta pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:

Ultras – Earlybird (pe teren, fara loc) – 195 lei

Fans – Earlybird (pe teren, fara loc) – 120 lei

Acces General – Earlybird (pe teren, fara loc) – 65 lei

Categoria A – Earlybird (in tribune, cu loc) – 235 lei

Categoria B – Earlybird (in tribune, cu loc) – 165 lei

Categoria C – Earlybird (in tribune, cu loc) – 75 lei.

Iata unul dintre videoclipurile dupa o piesa de pe viitorul album, „Memories now”:

Vama, o trupa cu vechime de 11 ani

Trupa Vama a fost infiintata in anul 2006, dupa ce Tudor Chirila si Eugen Caminschi au decis sa renunte la Vama Veche, formatie care a facut furori in Romania timp de un deceniu. Noul proiect si-a propus “sa se reinventeze si sa duca mai departe ideea de spirit mereu tanar”. Au fost lansate pana acum doua albume cu numele “Vama”, lansate in 2008, respectiv 2012.

Formatia este alcatuita din Tudor Chirila (voce), Eugen Caminschi (chitara), Gelu Ionescu (clape), Lucian Cioargă (tobe) şi Dan Opriş (chitara bass).

“Copilul care alearga catre mare” este unul din hit-urile trupei, cu peste un milion de vizualizari pe Youtube:

(sursa foto: Pro TV)

Distribuie acum