Caută
Concert Patricia Kaas in Bucuresti si Timisoara

Concert Patricia Kaas in Bucuresti si Timisoara

Cu aparitia sa scenica fascinanta de fiecare data, Patricia Kaas, ce debordeaza de femininitate, rafinament, senzualitate artistica, improvizatii live in show-urile ei, revine in Romania cu 2 concerte in Bucuresti pe 24 iunie, iar in Timisoara pe 26 iunie 2017, pentru a-si promova un nou material muzical, creatii ce promit a impinge limitele artistice intr-un stil muzical reinventat, cu sunete si versuri la fel de surprinzatoare, dar vulnerabile.

Acelasi timbru vocal gutural,  de “catifea neagra” inconfundabil, artista franceza revine in acest an in Romania, cu noua creatie artistica, ultimul si poate cel mai puternic manifest artistic si personal, incat ii poarta numele: ”Patrica Kaas”. O reinventare, o renastere, o “ridicare” dupa o pauza lunga, dar benefica, ce o impartaseste impreuna cu publicul din Romania.

Implinirea varstei de 50 de ani in 2016, un moment de impas pentru foarte multe femei, dar Patricia pare sa il fi transformat intr-un act de creatie unic, magnific, puternic, senin, fara niciun fel de bariere.

Patricia Kaas a facut cunostinta cu publicul roman pentru prima in anul 1992, in cadrul celebrului Festival “Cerbul de aur”, reusind sa acapareze si sa seduca audienta cu melodiile “Mon mec a moi”, “Mademoiselle chante…”  si sa revina de mai multe ori in tara.

Show-urile ei reusesc fara doar si poate si acum sa te tina conectat, sa te energizeze, sa-ti induca nostalgii, sa simti umbrele unei deziluzii, sa patrunzi in universul ei artistic intim: fie in lumea fascinanta, usor decadenta a cabaretului, “Kabaret”, unde in iunie 2008 la Sala Palatului din Bucuresti, si-a vrajit pentru totdeauna publicul prezent, ori prin chansonetele imbratisate si inspirate si preluate de la grandioasa Edith Piaf, “Kaas chante Piaf” in 2013 Bucuresti.

Patricia a patruns in anul 2002  in lumea filmului, obtinand prin proba de casting rolul lui Jane, o cantareata de jazz, in pelicula And now…Ladies and Gentelmen in regia lui Claude Lelouch, pelicula find prezentata in cadrul Festivalului de la Cannes in 2002. Filmul s-a bucurat cu adevarat de popularitate si apreciere in zona Europei de Est.

In aceste 2 show-uri de promovare a noului material discografic, in Bucuresti pe 24 iunie la Sala Palatului si in Timisoara pe 26 iunie in Parcul rozelor, Kaas impreuna cu echipa de instumentisti de exceptie promit ambianta magica, tresariri de emotii, cantece vibrante cu emotii profunde, note muzicale ce dezleaga si reinoada amintiri.

Daca aveti sansa sau va doriti aceasta intalnire muzicala cu Patricia, mergeti la acest eveniment si lasati-va incantati, indragostiti, emotionati, dansati si apoi veti putea simti cu adevarat si veti spune: “ Patricia, tu est magnifique!”

Distribuie acum