Caută
Bucharest GreenSounds Festival revine in Parcul Herastrau

Bucharest GreenSounds Festival revine in Parcul Herastrau

Reggae, trip hop, rock alternativ si jazz sunt doar cateva din genurile muzicale abordate la festivalul Bucharest GreenSounds care va avea loc intre 18 si 20 august 2017 in Herastrau.

Este considerat cel mai efervescent festival international de muzica eclectica din Capitala. Este al patrulea an consecutiv in care publicul este delectat cu concerte cu artisti romani si straini, cu show-uri si prezentari culinare din bucataria internationala si un bazar urban. Potrivit organizatorilor, manifestarea isi propune “sa celebreze orasul prin muzica si dans in aer liber”.

Alborosie canta cu The Shengen Clan

Primul nume de pe afisul festivalului este Alborosie. Dupa cantari de mare succes in Franta si Slovenia, popularul artist de muzica reggae din Italia va canta la Bucuresti alaturi de formatia The Shengen Clan. Mai este cunoscut si cu numele de Puppa Albo. Concertul sau este programat pentru ziua de vineri, la Main Stage.

Morcheeba revine in Romania

Un alt nume asteptat de fanii din Romania la Bucharest GreenSounds Festival este cel al britanicilor de la Morcheeba. Formatia de trip hop s-a facut cunoscuta cu piese ca “Gained the world”, “Enjoy the ride”, “Otherwise”, “Big Calm” sau “Gimme your love”. Concertul este anuntat pentru ziua de sambata.

“Trupa a fost infiintata in anul 1995 si a lansat 8 albume care s-au vandut in peste 10 milioane de copii care au rasunat in peste doua decenii de turnee. Skye, solista trupei Morcheeba, are una dintre cele mai apreciate si recunoscute voci, iar chitara psihedelica a lui Ross transforma melodiile intr-o experienta de neuitat”, precizeaza organizatorii festivalului.

Tot sambata va canta si De Staat, trupa din Olanda care abordeaza rockul alternativ. Are, de asemenea, multe premii si nominalizari la activ. Artistii olandezi sint cunoscuti in toata lumea pentru clipurile inovative ale pieselor „Pep Talk”, „Sweat Shop”, „Get It Together” sau „Make A Call”.

Rock’n’roll cu The Basseballs la Bucharest GreenSounds Festival

Duminica, 20 august, in a treia zi de festival, pe scena festivalului vor urca alte cateva nume interesante al muzicii actuale. Intre acestea, The Basseballs, trupa care face furori interpretand hituri ale momentului in ritmurile rock’n’roll ale anilor ’50 si ’60. Va mai canta in Herastrau Jazzanova Live feat Paul Randolph. Artistii au sustinut in aceasta componenta peste 150 de show-uri internationale. Repertoriul lor imbina piese ale genurilor Soul, R&B si Jazz cu ritmuri electronice.

De asemenea, pe afisul Bucharest GreenSounds Festival se mai afla nume de mare rezonanta ca Subcarpati, Pixels, The Mono Jacks, Damian Draghici, Radu Almasan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D’Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, si multi altii.

Intrarea la festival este libera si se face in zona Charles de Gaulle.

(sursa foto: Zile si Nopti)

Distribuie acum