Caută
Concerte Ricchi e Poveri la Timisoara si Bucuresti

Concerte Ricchi e Poveri la Timisoara si Bucuresti

Faimoasa pentru piese ca “Mamma Maria”, “Sara perche ti amo”, sau “Se m’innamoro”, indragita trupa italiana revine in Romania in aceasta toamna cu doua recitaluri. Unul va avea loc in septembrie la Timisoara, iar celalalt la Bucuresti in luna octombrie.

Celebrii cantareti Angela Brambati si Angelo Sotgiu revin intr-un mini turneu de toamna pentru fanii din Romania.

Concert Ricchi e Poveri la Timisoara in septembrie 2017

Initial, concertul de la Timisoara fusese anuntat pentru data de 27 iunie 2017. Ar fi trebui sa aiba loc in Parcul Rozelor. Cu doua saptamani inainte insa, stafful lor a anuntat ca cei doi au fost nevoiti sa amane evenimentul.

„Ne dorim sa veniti in numar cat mai mare la spectacolul nostru de la Timisoara. Recunoastem ca l-am anuntat intr-un timp destul scurt, asa ca am impins data spectacolului pana la toamna”, au declarat artistii intr-un comunicat de presa remis de cei de la Eventim, organizatorii concertelor.

Ricci e Poveri va canta, asadar, la Timisoara in 13 septembrie 2017 in locatia anuntata de la bun inceput. Biletele puse in vanzare costa 250 de lei la categoria VIP si 170 de lei pentru categoria a II-a, 130 pentru categoria a III-a, 95 de lei pentru categoria a IV-a, respectiv 70 de lei pentru categoria a V-a.

Concert Ricchi e Poveri la Bucuresti in octombrie 2017

Concertul de la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc in 12 octombrie 2017.

Biletele pentru categoria VIP costa 250 de lei, iar pentru celelalte categorii sunt de 200, 150, 110 sau 80 de lei.

Ambele evenimente vor avea loc de la ora 20.

Marikita, live in premiera in Romania

Intre piesele cu care artistii isi vor incanta publicul se va afla si “Marikita”, cel mai nou single Ricchi e Poveri. Este o piesa pe ritmuri latino, estivala, cantata in spaniola si aleasa de Fausto Brizzi pentru coloana sonora a filmului “Poveri ma ricchi”. Noua melodie a fost lansata pe iTunes si distribuita de Sony Music.

Cum a aparut piesa Marikita

“Inspiratia pentru Marikita mi-a venit intr-o seara, acasa, in timp ce ma uitam la televizor. Nu reuseam sa gasesc ceva care sa ma distraga, doar stiri. intr-un moment de tristete, m-am intors, am luat chitara si s-a legat primul vers. […] M-am gandit sa finisez piesa cu ajutorul compozitorului Dario Farina. Marikita inseamna gargarita, mi-a placut ideea de a imbina ideea de noroc cu muzica”, a precizat ulterior Angelo Sotgiu.

„Sara perche ti amo” cel mai bine vandut single al anului 1981

Ideea acestui proiect s-a nascut in 1967 si avea forma unui cvartet format din Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu si Marina Occhiena. Se numea la acea vreme Fama Medium. O data cu trecerea anilor s-a schimbat si denumirea si componenta.

Celebritatea a venit in 1981, cand au participat la Festivalul de la San Remo. Piesa “Sara perche ti amo” a luat rapid o amploare mondiala. A fost cel mai vandut single al acelui ani, cu mai mult de 7 milioane de exemplare.

In 1985, trupa primeste cu “Se m’inamoro” trofeul aceluiasi festival. Au urmat 50 de ani de cariera muzicala in care Ricci e Poveri a lansat 17 albume de studio, 15 compilatii si a vandut peste 20 de milioane de discuri.

(sursa foto: Radio Timisoara)

Distribuie acum