Caută
untold festival 2017

Untold mega festival

Cumpara bilete pentru Untold

Festivalul Untold 2019 pregateste biletele pentru urmatorul evenimente din 1-4 august 2019. Toti cei care doresc sa participe la eveniment pot sa se inregistreze pentru un abonament direct pe site-ul oficial Untold. Daca te inregistrezi in aceasta  lista beneficiezi de un abonament la pret special. Inscriere pentru Abonament

Biletele la pret redus incep de la 109 Euro (pentru o zi) si 114 Euro lei (4 zile) si 265 Euro (4 zile, sectiunea VIP) la festivalul Untold 2019. Daca doresti un abonament VIP, il poti achizitiona la pretul de 265 Euro si ai o serie de optiuni incluse. Poti sa alegi scena preferata din cadrul mai multor locatii decorate in acelasi aer magic cu care te-ai obisnuit de Untold. Scenele pe care le poti alege sunt: Main Stage, Galaxy by Orange & Samsung, Alchemy by Absolut, Time by Ursus, Forest by BT, Daydreaming by Kaufland, Trance Stage by Redbull, Sound Healers Stage, Tram Stage.

In plus, ai mare libertate de alegere pentru tipul de concert. Daca preferi ca DJ-ul sa faca selectia de melodii, poti opta pentru aceasta alegere. Daca nu ai da pentru nimic in lume experienta de Live Band, alege aceasta varianta sau chiar pe amandoua.

Organizatorii Untold pregatesc un mega eveniment unde vor invita cei mai mari artisti si dj din toata lumea. Nu vor lipsi nici superbele jocuri de lumini si mini concertele din parcul situat langa Cluj Arena.

Festivalul Untold Cluj Napoca

Mega Festivalul a strans in 2016 din 4 pana in 7 august peste 300.000 de participanti, iar comunitatea clujana a generat vanzari de peste 35 milioane de euro. Evenimentul a fost desemnat in cadrul European Festival Awards 2015, Best Major Festival. Capitala noptii si a magiei, Cluj Napoca, este din nou lacasul magic al celebrului festival Untold 2019.

Nu vei ramane cu nicio amintire pierduta pentru ca Untold Shop iti pune la dispozitie accesorii si obiecte vestimentare „impregnate” de atmosfera unica a acestui mega-festival. Sepci, tricouri, bluze, bijuterii trendy marcate de celebrul simbol Untold vor ramane drept amintirea verii de neuitat. Iti poti cumpara bratara Untold, ochelari polariod Untold si tricouri de dama sau de barbati cu cele mai in voga imprimeuri pentru festivalul anului 2019, Untold.

Daca ai ratat editia precedenta Untold, poti sa iti cumperi colectia speciala Untold 2018 sau Untold 2017. Colectia ta preferata de muzica Untold se gaseste si pe CD-ul din acest an. Daca tii sa fii in contact cu incendiarele clipe din vara 2019, poti sa iti achizitionezi si CD-ul Untold 2019. Nu mai ratezi nici macar o clipa de distractie din vara 2019 la Untold.

Toate acestea fiind spuse, va asteptam la mega distratie si in 2019.

Distribuie acum