Caută
Lara Fabian revine in Romania cu noi concerte

Lara Fabian revine in Romania cu noi concerte

Artista care a cucerit lumea cu piese nemuritoare ca “Je t’aime” sau ”Je suis Malade” si-a anuntat 2 concerte in Romania. Unul va avea loc la Bucuresti, iar celalalt la Cluj. Ambele fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al Larei Fabian, “Camouflage”.

Dupa doua concerte de mare succes sustinute in 2016 in Capitala si la Cluj, artista de origine belgiana Lara Fabian revine in cele doua orase cu noutati. Este vorba de piesele de pe materialul discografic “Camouflage”. Primul eveniment va avea loc in 29 martie 2018, la Sala Palatului din Bucuresti. La Cluj, turneul va poposi in 31 martie 2018, la Sala Polivalenta.

Show vizual deosebit

Echipa de promovare a Larei Fabian a anuntat ca va fi primul turneu in care artista va avea un playlist cu piese in limba engleza. Noutatile nu se opresc aici. Show-ul va fi completat cu productii vizuale care se anunta spectaculoase, cu aparatura si instalatii inovative.

Fanii Larei vor avea parte, pe langa piesele noi de pe materialul “Camouflage”, de interpretari ale hiturilor vechi, fredonate de multi ani in intreaga lume. Intre acestea, neuitatele piese ”Je t’aime” sau ”Je suis Malade”.

Iata videoclipul oficial al celei de-a doua piese:

https://www.youtube.com/watch?v=7ON0iKXVUPw

Din Miami in estul Europei

“Camouflage Tour” incepe, dupa cum s-a postat pe pagina oficiala de Facebook a cantaretei, in 3 februarie 2018, cu un concert de proportii la Miami. Urmeaza cantari la New York, Washington, Chicago, Los Angeles si trece prin Rusia, Germania, Bulgaria, dupa care urmeaza Romania.

Dupa ce va canta la Bucuresti si Cluj, Lara Fabian isi va promova albumul in tari ca Ungaria, Austria, Italia, Olanda, Spania si Bruxelles si va ajunge chiar si la Montreal.

Vocea Esmeraldei din „Cocosatul de la Notre-Dame”

Numele adevarat al artistei este Lara Crokaert. Este originara din Belgia, insa si-a petrecut primii ani ai copilariei in Sicilia, Italia. Un pian pe care i l-a adus Mos Nicolae la varsta de cinci ani i-a indreptat atentia integral care muzica , domeniu in care va face o cariera fabuloasa.

Primele doua albume, lansate in 1991, respectiv 1994, i-au adus rapid nominalizari la premiile Felix si Juno si turnee de mare succes. Din 1996 este cetatean al Canadei. A “jucat” si intr-un film de animatie marca Walt Disney. Este vorba de “Cocosatul de la Notre Dame”, unde interpreteaza vocea Esmeraldei. In 2016 a sustinut un turneu prin Europa (in cadrul caruia a cantat si in Romania), pentru promovarea albumului “Ma vie dans la tienne”.

Album gratuit

Pentru concertul de la Bucuresti, biletele costa intre 140 si 350 de lei. La Cluj pretul biletelor variaza intre 89 si 280 de lei. Se anunta si o surpriza: cei care isi cumpara bilete la aceste evenimente vor primi cadou noul album “Camouflage”.

(sursa foto: Twitter Lara Fabian Greece)

Distribuie acum