Caută
Concert aniversar Catalin Crisan, la Sala Palatului

Concert aniversar Catalin Crisan, la Sala Palatului

Unul dintre cei mai indragiti artisti de muzica usoara din Romania anilor ’80-’90 implineste in aceasta toamna 30 de ani de cariera. Este vorba de Catalin Crisan, care va sustine un show aniversar la Sala Palatului in 3 octombrie 2017. Intre invitatii care vor urca pe scena se numara Mirabela Dauer, Luminita Anghel, Adrian Daminescu, Dan Puric, precum si fiica artistului, Daria Catalina Crisan.

Evenimentul se numeste “Catalin Crisan si prietenii sai” si este programat pentru seara de marti, 3 octombrie 2017. Acesta va incepe de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti (strada Campineanu Ion nr. 28).

Asociatia Spectaculis, organizatoare a manifestarii, promite ca “spectatorii vor avea parte si de alte surprize frumoase”. Ei isi propun sa sprijine si sa dezvolte activitatile culturale dedicate comunitatii.

“Ideile noastre se bazeaza pe valori umane profunde si democratice si ne exprimam prin promovarea de activitati individuale sau colective care implica arta si cultura. Suntem condusi de pasiunea pentru excelenta in domeniul artelor spectacolului; misiunea noastra este de a pune in valoare reperele reale, de a crea experiente extraordinare si timp de calitate in entertainment”, se descriu reprezentantii asociatiei organizatoare a concertului aniversar.

“Prin acest concert pe care il pregatesc impreuna cu prietenii mei voi marca implinirea a 30 de ani de cariera. Este o mare bucurie faptul ca la acest concert aniversar imi vor fi alaturi nume celebre si voci de aur ale scenei romanesti”, a declarat Catalin Crisan.

Orchestra Mundi Colour va acompania recitalurile

Concertul aniversar va fi pus in scena intr-o maniera impresionanta. Orchestra Mundi Colour va acompania live interpretarile artistilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga. Biletele de intrare la spectacol au fost puse in vanzare cu pretul de 160 lei la categoria VIP, 110 lei la categoria I, 70 de lei la Categoria 2 si 50 de lei pentru categoria 3.

Catalin Crisan si hiturile care l-au facut celebru

Catalin Crisan este atat cantaret, cat si compozitor, textier, dramaturg, actor si regizor. Este originar din Bucuresti, unde in copilarie a studiat pianul in paralel cu matematica. A urmat apoi Scoala Populara de Arte. Cariera sa in muzica usoara i se datoreaza intr-o apreciabila masura regretatei Mihaela Runceanu, cea care l-a sfatuit sa participe la competitia de la Festivalul Mamaia, in 1987. A obtinut premiul I si, in acelasi an, a devenit vedeta cu slagarul “Vorbeste marea”. Alte hituri ale vremii au fost “Daca pleci”, “Mama” sau “Clipa”.

Alura sa romantica si melodiile in aceeasi linie l-au propulsat in preferintele romanilor decenii de-a randul. A sustinut turnee, a produs emisiuni de televiziune si este apreciat si in lumea teatrului.

(sursa foto: Umblat)

Distribuie acum