Connect with us

Concert Loredana Groza la Sala Palatului pe 26 si 27 noiembrie

loredana groza concert bucuresti
Concert Loredana Groza 2016

Evenimente

Concert Loredana Groza la Sala Palatului pe 26 si 27 noiembrie

Superba Loredana Groza va concerta pentru toti fanii la Sala Palatului

Una din cele mai indragite cantarete din Romania, Loredana Groza, va concerta pe 26 si 27 noiembrie la Sala Palatului in Bucuresti incepand cu ora 20:00. Daca esti un fan Loredana te asteptam cu mare drag la super concertul anului. Tema concertului se bazeaza pe numele albumului „Sentimente”.

Costul unui bilet de intrare este unul mediu si credem ca este accesibil oricarui fan, astfel un bilet de categoria 3 costa doar 75 lei. Daca esti putin mai pretentios si doresti sa fi mai aproape de artista ta preferata costurile pot urca pana la 250 lei la biletele din categoria VIP.

Biletele pentru concertul Loredana Groza se pot achizitiona de la Sala Palatului in Bucuresti, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, Diverta si oficiile Postei Romane.

Suntem convinsi ca Loredana Groza la frumoasa varsta de 46 ani va „aprinde sentimentele” in sufletul oamenilor care vor participa la superbul concert din acest an. Nu trebuie sa pierzi aceasta ocazie senzationala de a fi alaturi de ea trup si suflet.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Evenimente

To Top