Caută
ELECTRIC CASTLE 2017

ELECTRIC CASTLE 2017- 4 zile de reunine cu muzica

Festivalul asta fain, Electric Castle, asa cum ne-a obisnuit incepand cu 2013, va da intalnire si anul acesta tot la Bontida, pe domeniul Castelului Banffy, in perioada 12-16 iulie, promitandu-ne sa duca legenda muzicala mai departe, sa o amplifice si sa o transforme in regatul muzicii, al libertatii, pentru 4 zile.

Electric Castle a reusit sa creasca si sa cucereasca prin pasiunea fara granite pentru muzica a spectatorilor, ramasi adepti declarati pentru totdeauna ai acestui festival, si cu fiecare an adauga cateva mii de impatimiti, cat alte festivaluri cu traditie in ani multi si buni la un loc.

Stilurile ce pot fi auzite pe scenele de la Castelul Banffy sunt variate, asa cum am fost obisnuiti inca de la inceputuri: hip-hop, pop-rock, reggae, electronic, alternative rock.

In cele 4 zile de concerte din iulie 2017, pe scene vor urca, zgudui si incanta urmatorii artisti: UNKLE, Franz Ferdinand, House of Pain, Deadmouse, Dub Pistol, Paul Van Dyk, Duke Dumont, Timo Maas, Subcarpati, Luna Amara, Coma, Byron, Subcarpati, Gollan, Robin and The Backstabbers. Lista completa cu invitatii se gaseseste pe site-ul festivalului.

In anii trecuti, artistii cu nume “grele si sonore”, care au reusit sa adune impreuna zeci de mii de oameni au fost: The Prodigy, Morcheeba, Rudimental, Fatboy Slim, Sigur Ross, Die Antwoord, Pendulum, Parov Stelar Band.

Cireasa de pe tort sau felia de lime din berea cu tequila – Organizatorii s-au gandit, s-au sfatuit, au fost inspirati si au lansat o solutie salvatoare si ingenioasa pentru cei care lucreaza, dar vor sa se bucure duminica de incheierea festivalui, si totusi saptamana ce vine sa fie capabili sa functioneze la parametrii optimi la job. Companiile si multinationalele au fost cooptate si invitate sa devina parteneri neoficiali ai festivalului, acordand angajatilor participanti la Electric, ziua de luni libera.

Pe site-ul oficial al festivalului mai puteti afla informatii legate de cazare, locuri faine de vazut, trairile simtite, muzica, nebunia aia eliberatoare frumoasa, bine dozata, ce te inspira, si te face sa iti iei o doza de libertate cu tine acasa pentru un an intreg, pana la urmatoarea editie.

Mno :), acestea fiind spuse, pe-un picior de plai transilvanean, va las pe voi, cei care ati ajuns acolo, sa raspundeti. Ce v-a facut sa simtiti magia? Reveniti? Iar cei care nu ati ajuns inca, va indemn sa indrazniti, experimentati, traiti!

Distribuie acum