ELECTRIC CASTLE 2017

ELECTRIC CASTLE 2017- 4 zile de reunine cu muzica

Festivalul asta fain, Electric Castle, asa cum ne-a obisnuit incepand cu 2013, va da intalnire si anul acesta tot la Bontida, pe domeniul Castelului Banffy, in perioada 12-16 iulie, promitandu-ne sa duca legenda muzicala mai departe, sa o amplifice si sa o transforme in regatul muzicii, al libertatii, pentru 4 zile.

Electric Castle a reusit sa creasca si sa cucereasca prin pasiunea fara granite pentru muzica a spectatorilor, ramasi adepti declarati pentru totdeauna ai acestui festival, si cu fiecare an adauga cateva mii de impatimiti, cat alte festivaluri cu traditie in ani multi si buni la un loc.

Stilurile ce pot fi auzite pe scenele de la Castelul Banffy sunt variate, asa cum am fost obisnuiti inca de la inceputuri: hip-hop, pop-rock, reggae, electronic, alternative rock.

Incaltaminte dama de sezon

Vrei incaltaminte ?

Oferta aici

In cele 4 zile de concerte din iulie 2017, pe scene vor urca, zgudui si incanta urmatorii artisti: UNKLE, Franz Ferdinand, House of Pain, Deadmouse, Dub Pistol, Paul Van Dyk, Duke Dumont, Timo Maas, Subcarpati, Luna Amara, Coma, Byron, Subcarpati, Gollan, Robin and The Backstabbers. Lista completa cu invitatii se gaseseste pe site-ul festivalului.

In anii trecuti, artistii cu nume “grele si sonore”, care au reusit sa adune impreuna zeci de mii de oameni au fost: The Prodigy, Morcheeba, Rudimental, Fatboy Slim, Sigur Ross, Die Antwoord, Pendulum, Parov Stelar Band.

Cireasa de pe tort sau felia de lime din berea cu tequila – Organizatorii s-au gandit, s-au sfatuit, au fost inspirati si au lansat o solutie salvatoare si ingenioasa pentru cei care lucreaza, dar vor sa se bucure duminica de incheierea festivalui, si totusi saptamana ce vine sa fie capabili sa functioneze la parametrii optimi la job. Companiile si multinationalele au fost cooptate si invitate sa devina parteneri neoficiali ai festivalului, acordand angajatilor participanti la Electric, ziua de luni libera.

Pe site-ul oficial al festivalului mai puteti afla informatii legate de cazare, locuri faine de vazut, trairile simtite, muzica, nebunia aia eliberatoare frumoasa, bine dozata, ce te inspira, si te face sa iti iei o doza de libertate cu tine acasa pentru un an intreg, pana la urmatoarea editie.

Mno :), acestea fiind spuse, pe-un picior de plai transilvanean, va las pe voi, cei care ati ajuns acolo, sa raspundeti. Ce v-a facut sa simtiti magia? Reveniti? Iar cei care nu ati ajuns inca, va indemn sa indrazniti, experimentati, traiti!

Incaltaminte dama de sezon

Vrei incaltaminte ?

Distribuie

Concert aniversar Catalin Crisan, la Sala Palatului
Concert aniversar Catalin Crisan, la Sala Palatului

Unul dintre cei mai indragiti artisti de muzica usoara din Romania anilor ’80-’90 implineste in aceasta toamna 30 de ani de cariera. Este vorba de Catalin Crisan, care va sustine un show aniversar la Sala Palatului in 3 octombrie 2017.

Trucuri pentru un bust mai ferm
Trucuri pentru un bust mai ferm

Imaginea ideala a siluetei feminine din zilele noastre include talie subtire, picioare lungi, posterior bombat si, mai ales, un bust cat mai ferm. Gravitatia, varsta, hormonii ne impiedica sa ne mentinem in aceste standarde, iar operatiile estetice sunt costisitoare si

Festivalul Anonimul 2017. Filme si invitati
Festivalul Anonimul 2017. Filme si invitati

Cea de-a 14-a editie a Festivalului Independent de Film Anonimul are loc la Sfantu Gheorghe intre 7 si 13 august 2017. Promite, ca in fiecare an, multe filme si evenimente interesante. Aceasta editie a festivalului  va fi gazduita de cadrul