Caută
Discoteca 80 cluj

Sandra, Alphaville, Londonbeat, Fancy canta la Cluj in septembrie

“In The Heat of The Night”, “Maria Magdalena”, “Forever Young” sau “Big in Japan” vor rasuna live in 23 septembrie 2017 la Sala Polivalenta din Cluj. Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy vor canta pentru clujeni si nu numai intr-un concert care se anunta incendiar.

Pe langa concertul pe care Sting il va sustine in octombrie, Sala Polivalenta din Cluj va mai gazdui la toamna un eveniment de proportii. Organizat de Backstage Events & Production si Discoteca ’80 Cluj, evenimentul Discoteca ’80 va incepe de la ora 19.

“Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre dumneavoastra erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor? Discoteca ’80 aduce la Cluj aceasta atmosfera, iar seara va fi asemeni unei calatorii in timp”, declara organizatorii.

After party 80’s

Intregul show va avea o durata de patru ore, dupa care a fost anuntat un urias retro after party.

Alphaville, Sandra, Londonbeat sau Fancy au avut un succes enorm in anii ’80-’90. Piesele lor de rezistenta conduceau topurile internationale, milioane de tineri dansau pe ritmurile lor in discotecile vremii si la concerte gigantice. Chiar si acum, concertele lor din Lisabona, Berlin, New York, Paris sau Zurich sunt mereu sold out.

Gratuitati pentru copii

Discoteca ’80 – Alphaville, Sandra, Londonbeat, Fancy continua spiritul concertului Thomas Anders & Modern Talking. Acesta a avut loc in septembrie 2016, cu aproape 7.000 de spectatori.

Pentru copiii cu varsta sub 12 ani a fost anuntata intrare gratuita la Party Zone si la Standard Seat Zone. Regula se aplica doar “in cazul in care stau pe acelasi scaun cu insotitorul adult”. Cei care au depasit aceasta varsta vor plati bilet cu pret normal.

Mai multe informații despre bilete si despre concert, pe websiteul oficial discoteca80.ro, si de pe pagina de Facebook a celor de la Backstage Events&Production și Discoteca ’80 România.

(sursa foto: Transilvania Reporter)

Distribuie acum