Caută
Stefan Banica Jr. isi continua si in acest an Concertul Extraordinar de Craciun

Stefan Banica Jr. isi continua si in acest an Concertul Extraordinar de Craciun

Luna decembrie nu ar fi la fel de scanteietoare fara concertele pe care Stefan Banica Jr. le sustine in aceasta perioada in toata tara. Este cea mai longeviva productie muzicala din Romania. Anul 2017 a ajuns la cel de-al 16-lea an consecutiv in care are loc, spre marea bucurie a fanilor sai. In preambul, artistul sustine un turneu prin toata tara, pentru promovarea noului sau album, „Picat din luna”.

Traditia concertelor de Craciun sustinute cu atata aplomb de Stefan Banica Jr. continua si in acest an. O noutate a “editiei” din 2017 este precedarea Concertelor de Craciun cu un turneu national de amploare. Acesta se deruleaza in perioada 23 octombrie – 9 noiembrie si are ca scop promovarea noului album “Picat din Luna”. Se bucura de efervescentele concerte live ale lui Banica Jr.  fanii din nu mai putin de 11 orase. Este vorba de Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Ramnicu Valcea, Brasov, Ploiesti, Constanta, Galati, Bacau si Buzau. Turneul se va incheia in 9 noiembrie cu un show la Chisinau.

Cand au loc in acest an Concertele de Craciun ale lui Banica Jr.

Concertele de Craciun ale lui Stefan Banica Jr. din acest an vor avea loc in 15  si 16 decembrie, la Sala Palatului, in ambele seri de la ora 19:30.

“Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie – Concertele Extraordinare de Craciun. Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni. In plus, o munca sustinuta inceputa cu cel putin 6 luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani”, ”, precizeaza organizatorii concertelor.

Performanta lui Stefan Banica Jr. este impresionanta. Mai ales ca, in cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, continua cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an. Artistul vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se mereu cu casa inchisa.

Cum este albumul lui Stefan Banica Jr. –  “Picat din luna”

Cei care vor participa la Concertele de Craciun ale artistului din acest an se vor bucura de hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica Jr.. Nu vor lipsi insa piesele noi, cele care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un noul album. Materialul discografic – “Picat din Luna” va purta, desigur, semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica Jr.. In plus, va include multe cantece noi si colaborari neasteptate.

“Stefan Banica este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc”, arata aceiasi organizatori.

Concert de Craciun Stefan Banica Jr. la Cluj

La Cluj, Concertul de Craciun al lui Stefan Banica Jr. este anuntat pentru data de 20 decembrie. Show-ul va avea loc la Sala Polivalenta, de la ora 19:30.

“In doua locuri trebuie sa fie prezent orice roman în preajma Craciunului. La Concertul Extraordinar de Craciun, marca Stefan Banica Jr., mai apoi la masa la care se adună familia si prietenii.

Astfel se face ca, in 20 decembrie 2017, Stefan Banica Jr., alaturi de intreaga sa echipa si de invitati surpriza, revine pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca. Pentru a aduce spiritul si magia sarbatorilor de iarna in inima Transilvaniei, cu ocazia celui mai grandios concert al sau de Craciun!”, spun organizatorii de la Cluj.

Biletele pot fi achizitionate de pe myticket.ro, bilete.ro, webrollevents.com, precum si de la orice punct de lucru Inmedio, Germanos sau Posta Romana.

Cine este Stefan Banica Jr.

Stefan Banica Jr. este in acelasi timp actor, compozitor, interpret, regizor, producator, dar si moderator TV. Este fiul celebrului actor Stefan Banica (senior) si al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.

Cu o cariera de peste trei decenii, este considerat drept este unul dintre cei mai versatili si apreciati artisti romani. Are la activ mii de concerte si adevarate recorduri in Romania, cum ar fi concertele sale de Craciun.

Biografia sa include 15 albume de autor. Acestea au fost vandute in peste 500.000 exemplare si au fost distinse cu cinci discuri de aur si doua de platina. De asemenea, a filmat zeci de videoclipuri.

Artistul mai are in palmares peste 30 de roluri in film si teatru, cele mai populare fiind rolurile din seria „Liceenii”.

Iata o piesa de pe noul album, „Picat din luna”:

(sursa video: YouTube MediaPro Music)

(sursa foto: Facebook WebRoll)

Distribuie acum