Caută
concert smiley la arenele romane

Smiley in concert la Arenele Romane

Smiley – 10 ani se numeste concertul anuntat pentru 1 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Organizat de HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts, evenimentul promite doze mari de emotie, interpretarea vechilor sale piese reinventate in ritmuri actuale, confesiuni muzicale, invitati speciali si, desigur, surprize pentru public.

Este al treilea an consecutiv in care artistul organizeaza un show de 1 iunie pe Arenele Romane. “Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului de 1 iunie. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele pe 1 iunie, la Arene.”, marturiseste Smiley.

Cantaretul a lansat in martie proiectul #Smiley10, in care brandul sau este digitalizat 100%. A fost anunta ca “o confesiune muzicala multimedia, un maraton de inovatii si lansari care se vor derula pe parcursul unui an intreg”. Cuprinde 10 piese noi, cu videoclipuri, in fiecare zi de 10 a fiecarei luni, timp de 10 luni. Toate acestea vor fi reunite apoi intr-n album nou.

Pana acum, vedeta a lansat “Flori de plastic” – primul videoclip sub forma unui scurtmetraj de animatie (in 10 martie), iar in 10 aprilie „De unde vii la ora asta?” – primul videoclip in care nu zambeste deloc.

Concertul aniversar de la Arenele Romane va fi urmat de un sir lung de alte lansari: a vlogului “Smiley Omul”, a unei colectii proprii de GIF-uri personalizabile #cumarzicesmiley sau a site-ului dedicat proiectului: www.smiley10.ro, dar si a unei editii limitate de stickere amuzante, inspirate din muzica, versurile si reactiile lui Smiley, cu animatie creata pe baza fizionomiei lui. Acestea din urma se pot folosi pentru comunicare in orice aplicatie de chat: Whatsapp, Messenger, Facebook, Viber si iMessage.

Achizitioneaza bilete de intrare la concertul lui Smiley – click aici

Biletele de intrare la concert au preturi intre 100 si 250 de lei si se gasesc in format electronic si la intrare.

Concertele din ultimii doi ani au avut loc cu casa inchisa. Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii, fara numere alocate. Cum are loc in aer liber, sunt puse in vanzare doar 4.200 de bilete pentru ca toti spectatoriii sa aiba suficient spatiu de dans.

Copiii pot sa ia parte la concert doar pe baza de bilet si doar daca sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet. Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si, de asemenea, trebuie sa fie insotiti de un adult posesor al unui bilet.

(sursa poza: facebook Smiley)

Distribuie acum