Caută
samsung galaxy note 10

Samsung Galaxy Note 10

Descopera performanta Samsung note 10


Samsung Galaxy Note 10 ofera o noua experienta mobila: calculator, consola de jocuri, studio de film si pen inteligent, intr-un singur dispozitiv.

galaxy note 10 dual sim
Samsung galaxy note 10 performant

Baterie inteligentă

Galaxy Note10+ vine cu cea mai mare baterie pentru Note. Inteligența de ultimă oră recunoaște și se adaptează obiceiurilor tale mobile pentru a funcționa întreaga zi.

Valoarea tipică testată în condiții de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960.

Capacitatea nominală (minimă) este de 3400mAh pentru Samsung Galaxy Note 10 și 4170mAh pentru Samsung Galaxy Note 10+. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.

galaxy note 10 dual sim
samsung galaxy note 10 dual sim

S-Pen Air Action

Telecomanda îți transformă clicurile în acțiune. Navighează la o prezentare, redă și întrerupe videoclipuri sau fotografiază tot cu un clic al S Pen

[Nou] Single Take

Filmezi o dată și alegi momentul perfect cu modul Single Take. Seria Galaxy Note10 utilizează AI pentru a genera 14 fotografii și videoclipuri diferite.

Disponibil prin actualizare software. Programul de actualizare poate varia în funcție de țară.

[Nou] Pro Video

Preia controlul videoclipurilor tale cu opțiunile la îndemână din Pro Video. Reglează manual setări precum ISO, viteza obturatorului și nivelul de expunere, așa cum îți dorești.

Sistem puternic de camere foto Pro-grade

Am integrat o tehnologie puternică pro-grade în buzunarul tău, cu sistemul foto multi-camera Galaxy Note10, oferindu-ți puterea de a trece de la filmare la editare instant.

[Nou] Night Hyperlapse

Tehnologia avansată în lumină scăzută îți oferă posibilitatea de a filma videoclipuri cu expunere îndelungată, astfel încât filmarea să conțină trasee de lumină.

[Nou] Quick Share

Am simplificat mai mult modul în care distribui. Vezi care dintre contactele tale este în apropiere, astfel încât să poți selecta și partaja cu mai multe persoane în același timp.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+

Tip telefonSmartphone
Sloturi SIMDual SIM
Tip SIMNano SIM
Sistem de operareAndroid 9
Numar nuclee8
ConectivitateWi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS
SenzoriAmprenta, Recunoastere faciala
RO-ALERTDA
Dimensiune ecran6.3 inch
Tip displayDynamic AMOLED
Rezolutie (pixeli)1080 x 2280
PorturiUSB Type C
Rezolutie camera principala12 MP Wide, 12 MP Telephoto, 16 MP Ultrawide
Rezolutie camera frontala10 Mpx
Capacitate baterie3500 mAh
Specificatii Samsung Galaxy Note10 / Note10+
Distribuie acum