Caută
tinute office

Tinute office pentru femei cu stil

Cum să te îmbraci pentru succes, să fii cea mai bună versiune a ta și să te îmbraci bine la locul de muncă.

Ținuta de birou este din nou la modă?

Odată cu creșterea mișcării #MeToo, ținuta de birou nu mai este văzută ca o cerință pentru femei. În schimb, acum este văzută ca o formă de împuternicire.

Mișcarea #MeToo a avut un impact uriaș asupra modului în care femeile se îmbracă la serviciu. Timp de mulți ani, ținuta de birou a fost considerată a fi potrivită doar pentru bărbați, iar femeile erau de așteptat să poarte haine mai conservatoare pentru a evita hărțuirea sexuală la locul de muncă. Cu toate acestea, odată cu mișcarea și cu mai multe femei care își prezintă poveștile despre hărțuirea sexuală, acesta nu mai este cazul.

Astăzi, multe companii clarifică faptul că nu tolerează conduita sexuală greșită și codurile vestimentare s-au schimbat în consecință. Aceasta înseamnă că femeilor li s-a dat permisiunea să poarte ce vor, fără să-și facă griji că vor fi judecate sau hărțuite – chiar dacă înseamnă să poarte tocuri înalte sau nu.

Sfaturi pentru a te îmbrăca pentru succes într-un interviu de angajare

Cu toții am fost acolo. Te duci la un interviu și nu ai idee cu ce să te îmbraci. Vei fi judecat după felul în care te îmbraci, așa că este important să alegi ținute care să facă o primă impresie bună.

Acest articol va acoperi câteva sfaturi pentru a te îmbrăca pentru succes la un interviu de angajare, în special pentru femei. Se va concentra pe cum să te îmbraci pentru compania specifică și care este ținuta adecvată care te poate ajuta să obții jobul visurilor tale.

– Purtați ceva măgulitor, nu prea revelator și adecvat locului de muncă;

– Alege culori care sunt măgulitoare pe nuanța pielii tale; – Adauga accesorii precum bijuterii sau pantofi care te fac sa te simti increzator in tine;

– Asigura-te ca tinuta ta este potrivita pentru interviul la locul de munca;

Cei mai buni blugi pentru tipul tău de corp

Cei mai buni blugi pentru tipul tău de corp este o întrebare pe care o pun toți cei care caută perechea perfectă de blugi. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să găsiți răspunsul la această întrebare.

Cele mai bune mărci de blugi sunt cele care oferă o gamă largă de opțiuni și stiluri care se potrivesc diferitelor tipuri de corp. Nu există mărci specifice care să fie mai bune decât altele, dar există unele despre care se știe că au mai multe opțiuni decât altele.

Bershka și H&M sunt cunoscute ca unele dintre cele mai bune mărci atunci când vine vorba de a oferi o gamă largă de stiluri și mărimi.

Alegerea pantofului potrivit cu stilul și bugetul dvs. de îmbrăcăminte de lucru

Există multe tipuri diferite de pantofi de lucru din care puteți alege. Ce stil de pantof ar trebui să porți depinde de bugetul tău și de tipul de muncă pe care o faci.

Când vine vorba de alegerea unei perechi de pantofi, este important de reținut că există două stiluri principale: rochie și casual. Dacă porți o rochie sau o fustă, atunci un pantof de rochie ar fi potrivit pentru ținuta ta. Pantofii casual sunt de obicei mai casual decât pantofii rochii și sunt mai potriviti pentru blugi și kaki.

A te îmbrăca bine este totul despre personalitatea ta și tu ești responsabil de asta!

Există o mulțime de lucruri pe care le poți face pentru a te îmbrăca pentru serviciu și pentru a face o impresie bună. De exemplu, purtarea celor mai noi tendințe și culori, purtarea hainelor care se potrivesc tipului tău de corp, îmbrăcarea cu accesorii etc.

Cel mai important lucru este să te îmbraci bine pentru tine! Totul tine de personalitatea ta. Ar trebui să te îmbraci în funcție de ceea ce te face să te simți încrezător și confortabil pentru a fi cel mai bun în fiecare zi!

Distribuie acum