Caută
geci barbati in trend

Geci de tranziție pentru bărbați – care sunt tendințele din acest sezon?

Fie că eşti un tip dinamic, care îndrăgeşte mişcarea şi activităţile sportive, fie că eşti un tip care se simte confortabil cu ţinutele cosmopolite, este indicat să alegi cu atenţie gecile de tranziţie. Un alt aspect pe care trebuie să îl descoperi tine de trend-uri. Despre cele mai populare geci disponibile în magazinul online Bolf vom discuta în rândurile următoare.

Geci de tranziție bomber

Gecile bomber au reușit să capteze atenția tinerilor şi domnilor care știu cât de importante sunt piesele ce conferă libertate de mișcare, asigură confort ridicat şi pot crea ținute urbane impresionante. Gecile bomber au croi modern, ce pun în valoare ţinutele cosmopolite casual şi smart. Pot fi purtate cu uşurinţă alături de blugi, pantaloni chino sau pantaloni din lână. Sunt ușor de potrivit cu tricouri, pulovere sau hanorace.

Gecile bomber din piele sunt mondene, cosmopolite şi îţi permit să creezi outfituri echilibrate. În magazinul Bolf poți descoperi o varietate mare de modele de la cele realizate din piele naturală, la cele impermeabile din fas şi cele matlasate. Şi pe parte de cromatică exista varietate ai soluții  monocrome dar și modele multicolore vibrante.

Geci de tranziție pilot

Gecile tip pilot păstrează farmecul anilor 20 – 30 şi imprima ţinutelor pe care le desăvârşeşte un vibe pozitiv. Cu aceste piese poţi fi cosmopolit, urban, excentric, smart sau nonconformist. Gecile pilot sunt accesorizate cu gulere supradimensionate, însă sunt echilibrate prin design minimalist. Selecţiile realizate de Golf, sunt menite să te pună în valoare fie că ești un tip rafinat, fie că dorești să te bucuri de confort şi ţinute cu bun gust.  Le poți potrivi cu jeanşi şi pantofi sport, sau cu pantaloni negri şi bocanci cu catarame supradimensionate.

Geci de tranziţie din piele

Gecile de piele continuă să fie foarte populare. Sunt flexibile, versatile şi conferă ţinutei o elegantă aparte. Orice outfit completat de geacă de piele este unul cu personalitate. Dacă te numeri printre fashionistii care doresc să abordeze un aer rebel, trebuie să ai în garderobă cel puţin o geacă din piele, decorată cu fermoare supradimensionate şi multe capse. O geacă din piele cu aspect minimalist este soluţia elegantă care îţi permite să te bucuri de outfituri smart geniale în perioadele de tranziţie. Cum alegi să asociezi geaca ta? Cu tricou negru sau cămașă cadrilată, cu pulover sau cu bluză simplă?

Geci de tranziție sport

Chiar dacă temperaturile încep să scadă, nu înseamnă că trebuie să renunți la activitățile dinamice preferate. Gecile sport de tranziţie sunt concepute inteligent să îţi permită să beneficiezi de libertatea de mișcare pe care o apreciezi şi să îţi asigură starea de bine necesară. Cele mai multe dintre piesele disponibile pe Bolf sunt realizate din materiale cu proprietăţi speciale, deci sunt impermeabile şi nu permit pătrunderea vântului. Pentru activităţile intense, poţi căuta gecile prevăzute cu buzunare în interior, care permit păstrarea bunurilor de valoare în deplină siguranţă.

Ai hotărât? Care sunt gecile de tranziţie potrivite stilului tău de viaţă?

Distribuie acum