Caută
blugi cu talie înaltă

Ghidul suprem pentru blugi de damă cu talie înaltă

Ce sunt blugii cu talie înaltă?

Blugii cu talie înaltă sunt un tip de blugi de damă care au o talie care se află la 5 cm sau mai mult deasupra buricului.

Blugii cu talie înaltă sunt de obicei asociați cu moda vintage, dar sunt purtați de bărbați și femei de zeci de ani.

Talia înaltă este concepută pentru a-l face pe purtător să pară mai suplu și mai înalt.

De ce blugii cu talie înaltă sunt la modă acum

Blugii cu talie înaltă sunt în vogă acum și revin la modă. Acest lucru se datorează faptului că sunt măgulitoare pentru toate tipurile de corp și fac o declarație. Îți oferă un aspect retro care nu este doar șic, ci și atemporal.

În trecut, blugii cu talie înaltă erau purtați de hipioți, deoarece talia largă le dădea un sentiment de libertate. În zilele noastre, blugii cu talie înaltă au revenit și au evoluat în ceva șic și trendy cu ajutorul designerilor de modă care i-au îmbrăcat cu diferite culori, modele, texturi etc.

Resurgența blugilor cu talie înaltă se datorează capacității lor de a fi purtați de oameni din toate categoriile sociale – de la celebrități la hipsteri la angajați de birou.

Cum să obțineți o potrivire perfectă cu blugi cu talie înaltă?

S-ar putea să fi auzit de termenul „blugi cu talie înaltă”, dar ce înseamnă asta de fapt? Știm cu toții că blugii cu talie înaltă sunt o tendință de stil populară printre celebrități. Dar de unde știi dacă sunt perfecte pentru tipul tău de corp?

Cheia pentru a găsi potrivirea perfectă cu blugii cu talie înaltă este să găsiți mărimea și stilul potrivite. Cea mai bună modalitate de a afla ce mărime aveți nevoie este să încercați diferite mărimi într-un magazin sau online. De asemenea, ar trebui să luați în considerare factori precum greutatea, înălțimea și forma corpului atunci când încercați diferite stiluri de blugi cu talie înaltă.

Cum să faci cumpărături pentru perechea perfectă de blugi cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă sunt perechea perfectă de blugi de purtat cu cizme și un crop top. Te fac să arăți șic și elegantă.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să determinați care este o pereche bună de blugi cu talie înaltă pentru tipul dvs. de corp. De exemplu, dacă ai talia mică, mergi pe un stil cu talie joasă pentru că îți va accentua talia. Dacă ai trunchiul lung, mergi pe pantaloni cu talie înaltă, pentru a nu-i trage pe pământ.

Un alt lucru de luat în considerare este cât de evazați sunt pantalonii tăi în partea de jos. Dacă sunt evazați prea mult, picioarele tale vor arăta mai scurte în unele situații.

Diferitele stiluri și culori ale blugilor cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă sunt unul dintre cele mai populare stiluri de pantaloni din ultimii ani. Există diferite stiluri, culori și croi în blugi cu talie înaltă. La fel ca și alte tendințe de modă, pantalonii cu talie înaltă au fost inspirați de bărbați.

Multe femei poartă aceste tipuri de pantaloni de ceva vreme și revin pentru că oferă o potrivire mai bună decât majoritatea celorlalte tipuri de pantaloni. Blugii cu talie înaltă arată bine și cu tocuri și cizme și pot fi asociați cu diferite topuri pentru a crea o ținută elegantă și confortabilă.

Diferitele culori devin populare și în blugii cu talie înaltă, deoarece oferă mai multe opțiuni atunci când vine vorba de a le asorta cu diferite ținute.

Cum să porți blugi cu talie înaltă în mod corect

Blugii cu talie înaltă sunt un stil care a câștigat popularitate. Acum sunt un element de bază în multe garderobe și sunt purtate de femei de toate vârstele.

Modul corect de a purta blugi cu talie înaltă este să te asiguri că nu sunt prea strâmți. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că talia nu vă înfige în piele și nu vă întinde prea mult talia.

Cum să porți blugi cu talie înaltă cu stil și încredere

Blugii cu talie înaltă sunt unul dintre cele mai populare tipuri de pantaloni în zilele noastre. Pentru că te fac să arăți subțire și atrăgătoare și îți oferă o siluetă feminină. În acest articol, te voi învăța cum să porți blugi cu talie înaltă cu stil și încredere.

Primul lucru de făcut este să decizi ce tip de pantaloni cu talie înaltă vrei să porți. Există două tipuri: drepți sau evazați. Pantalonii drepți cu talie înaltă au o centură plată și nu adunată în față, așa cum o face un evazat. Dacă vrei să le porți cu fler, atunci alege varianta evazată.

Al doilea pas este să decizi cu privire la preferința ta de stil pentru acești pantaloni – indiferent dacă este un aspect clasic sau contemporan care te atrage.

Sfaturi utile pentru alegerea blugilor cu talie înaltă

Când faceți cumpărături pentru blugi cu talie înaltă, este important să vă asigurați că aceștia se potrivesc perfect în jurul șoldurilor și coapselor. Acest lucru te va ajuta să eviți orice momente jenante în care pantalonii tăi alunecă în jos.

Sfaturi despre cum să porți blugi cu talie înaltă:

1. Asigurați-vă că blugii se potrivesc bine în jurul șoldurilor și coapselor.

2. Alege o pereche de blugi care au talia mai inalta decat in mod obisnuit, dar nu prea mult incat sa te simti inconfortabil sa ii porti toata ziua.

3. Asigurați-vă că tivul blugilor este suficient de lung pentru a nu se vedea atunci când vă așezați sau vă aplecați.

Distribuie acum