Caută
Tendinte in materie de costume de baie in 2017

Tendinte in materie de costume de baie in 2017

Sezonul estival aduce mereu provocarea alegerii unui costum de baie in tendinte. Anul 2017 aduce in prim plan moda retro, costumele dintr-o piesa specifice anilor ’50 sau design-ul asimetric al anilor ’80.

Costume de baie modele 2017 – vezi AICI si AICI

Fie ca optezi pentru a-ti pune in valoare spiritul feminin sau pentru a-ti arata atitudinea pregatita pentru provocarile sportive ale verii, anul 2017 este incarcat de variante potrivite pentru orice preferinta si silueta.

Iata cele mai moderne tendinte pentru costumele de baie.

Costume de baie dintr-o piesa

Vedete ale acestui sezon, costumele dintr-o piesa se pot mula pe orice gust. Alege un imprimeu cu buline si capata aerul pin-up plin de feminitate al anilor ’50. Daca preferi stilul mai clasic, alege oricand un costum uni ce iti va marca talia printr-o centura contrastanta. Iar daca pentru tine aerul vintage nu e tocmai potrivit, poti alege costume de baie mai actuale. Cu imprimeu geometric si croiala clasica, costumele de baie specifice anilor ’90 sunt potrivite si pentru activitati sportive precum volei, alergat sau inot.

Costume de baie intregi – vezi AICI modele

In acest an, poti sa te simti cu adevarat moderna fara sa sacrifici confortul zilelor relaxante la plaja. Opteaza pentru combinatia de flip-flops cu talpa ortopedica si un costum de baie in nuante de auriu, bej si crem ca sa fii in ton cu aerul relaxat de concediu.

Costume de baie asimetrice

Fie ca alegi costume dintr-o singura piesa sau din doua, design-ul asimetric este o optiune avantajoasa. O croiala adanca in lateralul slipului iti permite alungirea optica a picioarelor si obtinerea unui efect de suplete. Poti alege sa porti un decolteu adanc pentru un costum uni dintr-o singura piesa, punand in valoare silueta tip clepsidra.

Costume de baie moderne – vezi AICI

Totodata, combinatiile de materiale si texturi asigura mascarea micilor imperfectiuni. Poti opta pentru combinatia din plasa si spandex pentru un aer modern care sa iti puna in valoare talia. Inspirat din moda sport a anilor ’80, este si costumul dintr-o piesa tip salvamar. Deseori, realizat in culori neon, acesta combina nuante de negru cu o croiala asimetrica, ce avantajeaza orice tip de silueta.

Costume de baie accesorizate

Cele mai moderne accesorii ale acestei veri includ: volane, paiete delicate, imprimeuri romantice cu aspect brodat, panglici si bucati de material suprapuse. Fie ca optezi pentru volane supradimensionate care unesc zona sutienului cu talia sau chiar cu portiunea inferioara a costumului de baie, ai la dispozitie diverse modele.

Poti alege si costume dintr-o piesa care prezinta paiete aplicate in zona slipului si a cupelor pentru un aer elegant al petrecerii pe plaja. Chiar daca sunt mai mult sau mai putin accesorizate, costumele de baie pot fi combinate si cu alte piese vestimentare. Pune in valoare bretelele decorate cu volane, purtandu-le cu un pareo legat in zona taliei. Sau alege o rochie de plaja transparenta care sa evidentieze imprimeurile florale brodate pe slip.

(sursa foto: Fashion Style Mag)

Distribuie acum