Apple Vision PRO

Apple Vision PRO – Realizarea Visului Spatial

Apple Vision Pro este prima incursiune a Apple în domeniul calculului spațial. Acest dispozitiv revoluționar combină conținutul digital cu lumea fizică, oferind o interfață de utilizator tridimensională care răspunde la intrările ochilor, mâinilor și vocii. Acesta dispune de un sistem de afișare cu rezoluție ultra-înaltă și funcționează pe visionOS, primul sistem de operare spațial din lume proiectat pentru calculul spațial.

Design

Apple Vision Pro este un dispozitiv compact, purtabil, care este construit cu cele mai avansate materiale posibile pentru a asigura performanța, mobilitatea și confortul în utilizare. Designul include o configurație unică cu două cipuri de siliciu personalizat Apple pentru a oferi experiențe în timp real​.

Sistem de operare

Dispozitivul rulează pe visionOS, un nou sistem de operare construit pe fundația a zeci de ani de inovație în ingineria macOS, iOS și iPadOS. VisionOS suportă cerințele de latență scăzută ale calculului spațial și dispune de o nouă interfață tridimensională care face ca conținutul digital să pară și să se simtă prezent în lumea fizică a utilizatorului. Acesta răspunde dinamic la lumina naturală și aruncă umbre, adăugând la experiența spațială.

Colectie noua Smartwatch

Tu pe care il alegi ?

Oferta aici

Interacțiunea utilizatorului

Utilizatorii interacționează cu Vision Pro folosind ochii, mâinile și vocea. Ei pot naviga prin aplicații doar privindu-le, pot selecta elemente apăsând cu degetele, pot derula mișcând încheietura mâinii sau pot folosi vocea pentru a dicta comenzi. Dispozitivul suportă Magic Keyboard și Magic Trackpad, oferind și mai multă flexibilitate pentru interacțiunea utilizatorului.

Experiențe Extraordinare cu Apple Vision PRO

Apple Vision PRO aduce o nouă dimensiune la computerele puternice și personale, schimbând modul în care utilizatorii interacționează cu aplicațiile preferate, captură și retrăiește amintiri, se bucură de emisiuni TV și filme uimitoare și se conectează cu ceilalți în FaceTime.

Aplicații

Productivitate

Vision Pro schimbă modul în care utilizatorii interacționează cu aplicațiile lor preferate. Cu un ecran infinit și noi modalități de a face mai multe lucruri deodată, utilizatorii își pot configura spațiul de lucru perfect sau pot aduce capacitățile puternice ale Mac-ului în Vision Pro wireless. Aplicațiile pot fi mutate oriunde și redimensionate la dimensiunea perfectă. Ele reacționează chiar și la iluminare și aruncă umbre.

Divertisment

Dispozitivul poate transforma orice spațiu într-un cinematograf personal cu un ecran care pare a fi de 100 de picioare larg. Oferă un sistem avansat de sunet spațial și suportă înregistrări de înaltă rezoluție la 180 de grade cu sunet spațial. Utilizatorii pot juca peste 100 de jocuri Apple Arcade pe un ecran la fel de mare pe cât doresc.

Social

Apelurile FaceTime beneficiază de spațiul din jurul utilizatorului. Utilizatorii care poartă Vision Pro în timpul unui apel FaceTime sunt reprezentați ca o Personă – o reprezentare digitală a lor înșiși, creată folosind cele mai avansate tehnici de învățare automată ale Apple – care reflectă mișcările feței și mâinilor în timp real.

Incaltaminte dama de sezon

Vrei incaltaminte ?

Fotografie

Dotat cu prima cameră tridimensională a Apple, Vision Pro le permite utilizatorilor să captureze, să retrăiască și să se imerseze în amintirile lor preferate cu sunet spațial. Utilizatorii pot vizualiza fotografiile și videoclipurile la scară reală, cu culori strălucitoare și detalii spectaculoase.

Magazin de aplicații

Apple Vision Pro are un Magazin de aplicații complet nou, unde utilizatorii pot descoperi aplicații și conținut de la dezvoltatori și pot accesa sute de mii de aplicații familiare de pe iPhone și iPad, care funcționează excelent și funcționează automat cu noul sistem de intrare pentru Vision Pro.

Crearea Primului Computer Spațial

Apple nu a ajuns la acest punct prin întâmplare. A fost nevoie de inovație în aproape fiecare aspect al sistemului.

„Crearea primului nostru computer spațial a necesitat invenție în aproape fiecare fațetă a sistemului”, a spus Mike Rockwell, vicepreședintele Grupului de Dezvoltare Tehnologică Apple. Vision PRO este rezultatul unei integrări strânse între hardware și software, rezultând într-un computer spațial autonom într-un format compact care este cel mai avansat dispozitiv electronic personal creat vreodată.

Distribuie

Decoratiuni handmade de Craciun
Decoratiuni de Craciun handmade. Trucuri si idei

Daca te-ai plictistit de clasicele globuri si luminite pe care le agati an de an in bradul de Craciun, poti incepe de pe acum sa iti creezi acasa decoratiuni de Craciun handmade. Pe langa faptul ca vei avea o ambianta

Rochii de Ocazie: Ghid Complet pentru Alegerea Ținutei Perfecte
Rochii de Ocazie: Ghid Complet pentru Alegerea Tinutei Perfecte

Rochiile de ocazie sunt o parte esențială a garderobei oricărei femei, indiferent de stilul personal sau de evenimentul pe care urmează să-l onoreze cu prezența sa. Cu toate acestea, cu atâtea stiluri, modele și materiale disponibile pe piață, alegerea celei

Nisipurile de aur: vacanta de vis pe malul Marii Negre
Nisipurile de aur: vacanta de vis pe malul Marii Negre

Are valuri translucide, plaje intinse aurii, este recunoscuta pentru serviciile de calitate pe care le ofera, si, mai presus de toate, se afla in apropiere, la o aruncatura de bat de granita cu Romania. Vorbim de statiunea Nisipurile de Aur,

7 pasi pentru mai putina risipa in bucatarie
7 pasi pentru mai putina risipa in bucatarie

Problema risipei de alimente este foarte des intalnita in mai toate bucatariile. In orice clasa sociala si categorie de venit se afla, fiecare familie are tendinta de a cumpara foarte multe alimente pe care nu le consuma, asa incat o