Caută
Trei secrete ale femeilor cu garderoba impecabila

Trei secrete ale femeilor cu garderoba impecabila

In orice context, sunt bine imbracate, se potrivesc cu atmosfera si cu natura evenimentului. Niciodata nu inceteaza sa surprinda pozitiv. Sunt elegante si atragatoare, fara sa fie vulgare. Ti se pare ca au o garderoba nelimitata si idei mereu creative.

Rochia neagra, mereu la moda – vezi AICI modele

Este vorba despre femeile bine imbracate. Probabil te-ai intrebat cum reusesc sa arate asa bine? Cat timp dedica modei? Au ele un buget nelimitat pentru toate tendintele in moda? Daca ti-ai pus macar una dintre aceste intrebari, probabil vrei sa stii care sunt secretele lor.

Iata trei secrete ale femeilor cu garderoba impecabila:

Nu sunt dependente de tendintele in moda

Intr-o societate axata pe consum, cultura fast fashion a capatat tot mai mult teren. Este deosebit de tentant sa cumparam doar pentru ca “e pe val”. Cu toate acestea, moda este ciclica si tendintele au mereu ceva din sezonul trecut.

Femeile care se imbraca bine nu aleg stiluri monotone si nici nu mizeaza pe eternii pantaloni negrii ca scuza pentru a nu mai face efort sa combine hainele. Cu toate acestea, nici nu sunt pe deplin axate pe tendintele actuale.

Cu alte cuvinte, nu se hazardeaza sa isi schimbe garderoba la 180 de grade doar pentru ca anul acesta se poarta blugii rupti. Ele aleg accesorii sau obiecte mai apropiate de preferintele si stilul lor. Avantajul este ca vor avea o garderoba omogena si ca nu va fi nevoie sa isi schimbe si incaltarile si paltonul de toamna ca sa se potriveasca cu fusta tulle din acest sezon.

Cumpara articole vestimentare selectiv si strategic

Oamenii reactioneaza cumparand impulsiv deseori. Cand ne dam seama ca sunt reduceri, nici nu ne mai punem intrebarea cat de mult ne place si cat vom purta acel obiect vestimentar in viitor.

Femeile bine imbracate isi ajuteaza indirect bugetul, investind cu un scop. Daca garderoba lor este saraca in sacouri, vor merge sa cumpere sacouri, nu cele trei perechi de tricouri ieftine care le-au sarit in ochi la intrarea in magazin. In plus, ele “vaneaza” reducerile din timp, in asa fel incat sa poate sa isi imbunatateasca garderoba exact cu ceea ce vor cel mai mult, nu cu ceea ce le place pe moment.

Refolosesc hainele din dulap

Odata cu epoca industrializarii, refolosirea hainelor a deveni o practica din ce in ce mai rara. Pe langa avantajele ecologice, refolosirea hainelor din propria garderoba te invata sa dobandesti un minim simt al stilului.

Crezi ca blugii evazati au iesit din trend? Oare o fusta clos nu mai merge cu nimic din dulapul tau? Dar pantofii cu toc inalt? Mai sunt ei potriviti pentru petrecerile moderne din club? Iata cum aceste intrebari te obliga sa fii creativa, poate chiar sa te documentezi si sa faci un outfit trendy cu propriile haine.

Poti sa combini clasica rochie neagra cu o pereche de botine pentru un eveniment de tip cocktail. In acelasi timp, poti sa ii alaturi un sacou elegant si sa formezi o tinuta office de baza. Afla mai multe idei despre cum sa alegi si sa combini sacouri lungi sau sacouri cu imprimeuri.

(sursa foto: Total Sorority Move)

Distribuie acum