fluturi pot trai 120 ani

Stiati ca unele specii de fluturi pot trai pana la 120 de ani?

Fluturii – O Colectie Unica de Insecte

Fluturii sunt fara indoiala una dintre cele mai frumoase creaturi de pe Pamant. Cu aripi colorate si corpuri delicate, fluturii au fascinat oamenii de-a lungul secolelor. Cu siguranta te intrebi ce vietati unice sunt acestea si pana unde se intind limitele lor

Viata si Longevitatea Uimitoare a Fluturilor

Cercetarile au aratat ca longevitatea medie a unui fluturas este de numai patru luni sau chiar mai putin. Cu toate acestea, exista cateva specii de fluturi care pot trai pana la 120 de ani!

Acestia sunt fluturii migratori precum Monarhul, Peacock-Swallowtail si Common Milbert’s Tortoiseshell. Aceste fluturi evita temperaturile severe ale iernii in nordul Hemispherelui, calatorind chiar pana la 6.000 de mile in fiecare an!

Colectie de rochii

Tu pe care vrei sa o porti?

Oferta aici

Biodiversitatea Spectaculoasa a Fluturilor

In prezent, exista peste 200.000 de specii de fluturi, toate cu aspect unic si culori vibrante. In ceea ce priveste aspectul, fluturii se intalnesc in o gama larga de culori si forme, variind de la albastru si galben la negru si mov.

Mai mult decat atat, unele specii de fluturi manufactura chiar propriile lor aripi din staniol tridimensional.

Iubirea Fascinanta a Fluturilor

Cu toate acestea, cea mai fascinanta caracteristica a fluturilor ridica un intrebare mai veche decat orice altceva: cum reusesc barbati si femele sa recunoasca unul pe celalalt in haosul general al zborului?

Solutia vine de la unul dintre cele mai vechi parfumuri chimice feromonii. Aceste parfumuri sunt detectate de catre receptorii gustativi ai fluturilor si functioneaza ca un sort de semnal de recunoastere, atragand perechi fluturasi compatibile.

Studiul Fascinant al Fluturilor

Fluturii sunt o parte integrala a luptei noastre de a intelege lumea inconjuratoare. Din acelasi motiv, o mare parte din cercetarile intreprinse se concentreaza pe a intelege mai bine caracteristicile lor unice si comportamentul lor straniu.

Colectie noua Smartwatch

Tu pe care il alegi ?

Acest lucru a dus la descoperirea unor inocente si numeroase adevaruri fascinante despre aceste fascinante creaturi.

Distribuie

Nuante de oja la moda in aceasta iarna
Nuante de oja la moda in aceasta iarna

Trendurile in materie de culori si forme ale unghiilor din sezon sunt concepute pentru a fi pe gustul tuturor. Regasim multe idei stilate pentru adeptele simplitatii, dar si pentru cele care stiu sa se bucure de diversitate si combinatii indraznete.

Maldive, paradisul vacantelor exotice
Maldive, paradisul vacantelor exotice

Cine nu viseaza la o evadare intr-o lume perfecta, cu ape turcoaz si plaje intinse, recifuri de corali, apusuri ca in filmele de animatie si experiente diferite de tot ce se poate experimenta in aceasta lume? Un sejur in arhipelagul

hanorac cum se poarta
Cum se poarta hanoracul, o haina a momentului

Hanoracul a depasit in ultimii ani “bariera” tinutelor exclusiv sport. Se poate purta si cu rochie, si cu fusta, si cu camasa, colanti sau pantaloni de stofa. Limita tine doar de simtul estetic al fiecaruia si de conditiile de mediu.

E vremea piersicilor! Cum sa le pastram peste iarna
E vremea piersicilor! Cum sa le pastram peste iarna

Pentru cei care au gradini “dotate” cu piersici e vremea culesului. Pentru cei care nu au acest privilegiu, e timpul sa le cumpere din piete si aprozare. Aroma si dulceata lor se poate pastra de-a lungul anotimpului friguros sub forma