Caută
city break

City Break – escapada din rutina

City Break pentru relaxare si nu numai

Rutina zilnica ne face sa ne dorim sa evadam din agitatia orasului si monotonia zilnica ce ne guverneaza viata.

Avand in vedere ca vacanta de vara inca se lasa asteptata, cea mai la indemana solutie este alegerea unui City Break. La sfarsit de saptamana, impreuna cu persoana iubita sau cu prietenii, iti faci bagajul si pleci cateva zile spre o destinatie aleasa de tine pentru „a-ti reincarca bateriile”.

Pentru cei care nu stiu ce este un City Break, iata o descriere: excursie scurta de weekend cu scopul de relaxare, intr-o destinatie urbana europeana spre care se poate ajunge cu avionul relativ repede (cateva ore).

Inainte de a pleca intr-un city break e bine sa verificati prognoza meteo pentru perioada si destinatia aleasa, pentru a nu avea surprize neplacute.

city break londra

Cele mai populare destinatii pentru City Break alese de turisti sunt Roma, Venetia, Londra, Barcelona, Viena si Milano.

Un city break include de obicei cazare si transport cu avionul, iar preturile incep de la 115 euro si pot ajunge pana la aproximativ 361 euro (in functie de numarul de stele al hotelului si de facilitatile incluse in pachet).

Alegerea unui city break este o optiune destul de accesibila atat persoanelor care nu isi pot lua un concediu prelungit, cat si acelora care pur si simplu vor sa schimbe decorul si sa experimenteze lucruri noi.

Poate vrei sa faci shopping la Londra sau la Paris sau vrei sa gusti din preparatele culinare din Venetia sau Barcelona. Orice ai alege vei avea de castigat. Incarca-te cu energie pozitiva, limpezeste-ti mintea, vezi lucruri noi, imbogateste-ti cultura generala si vei fi mai fericit.

roma paris milano

Fa-ti bagajul si du-te intr-un City Break! Alege destinatia care te atrage si te fascineaza si te vei bucura ca ai ales sa investesti in tine!

Distribuie acum