Caută
Idei funny de cadouri pentru femei

Idei funny de cadouri pentru femei

Cei mai multi dintre noi ne lovim de aceasta problema in fiecare an, poate chiar de mai multe ori in acelasi an. Stim ca nu vom scapa niciodata de aceasta grija, nu pentru ca ne impune cineva, ci pentru ca noi ne-o dorim, in mod indirect in viata noastra. Este vorba despre alegerea cadoului potrivit pentru o femeie importanta din viata noastra. Din fericire, exista si sugestii care sa ne salveze, de la cele mai nonconformiste, la cele mai pragmatice cadouri. Si pentru ca viata merita traita cu umor, nici nu trebuie sa  sacrificam amuzamentul unui cadou.

Cadouri pentru iubita – click aici

Va prezentam cateva idei funny de cadouri pentru femei:

Cadourile practice, dar amuzante sunt potrivite pentru o femeie care vrea sa imbine utilul cu placutul. Fie ca vorbim despre activitatile indispensabile, asa cum este gatitul sau despre accesorii pentru telefon precum magnetul pentru telefon care o ajuta sa citeasca intr-o pozitie confortabila, darurile amuzante si practice o vor face sa zambeasca in pauza de la birou.

Idei de cadouri amuzante – click aici

Cadourile personalizate pot sa va aduca aproape, pe tine si pe partenera ta, chiar si atunci cand va despart lungile ore petrecute la birou. Sau poate, iti doresti sa-i aduci surorii sau prietenei din copilarie imaginea voastra in locul copilariei. Poti face toate aceste lucruri, alegand cana persoanalizata pe care sa adaugi cea mai sugestiva poza a voastra. Partenera ta poate sa isi aminteasca in fiecare dimineata, atunci cand isi bea cafeaua, cat de mult inseamna pentru tine. Sau poate o vei face sa isi descreteasca fruntea vineri seara atunci cand va imbraca tricoul cu poza voastra.

Cadouri personalizate pentru femei – click aici

Cadourile inteligente pot reflecta intocmai calitatile sau atributele pe care aceasta sau tu le apreciezi. Totodata, pot fi un serios motiv de gluma pe seama lor. Hartia igienica labirint ii aduce aminte partenerei sau prietenei sale ca e in ordine sa se opreasca din cautarea solutiilor in anumite momente. Iar cana care se scufunda ii poate sugera partenerei tale ca are dreptate: niciodata nimic nu e ceea ce pare.

Cadouri funny – click aici

Iata ca putem sa alegem cadouri funny pentru femeile din viata noastra, indiferent de stilul, atitudinea si preferintele lor. Si pentru ca viata merita savurata in mod regulatat, avem la dispozitie variante prin care sa ne indulcim ziua si sa ne amintim sa zambim, fie ca suntem in pauza de masa, fie ca iesim la petrecerea de vineri seara sau preferam sa petrecem o dupa-masa linistita alaturi de cel drag.

(sursa foto: the business woman media)

Distribuie acum