Caută
Si femeile XXL pot fi sexy

Si femeile XXL pot fi sexy

Kilogramele in plus sunt principalul impediment in a ne bucura de o imagine moderna si personalizata. Cele mai multe dintre noi renuntam la micile bucurii ale vietii tocmai pentru ca vestimentatia regasita in cele mai multe magazine este monotona si descurajanta atunci cand avem mai degraba o constitutie cu forme voluptoase. Insa nu e nevoie sa ramanem in aceasta situatie. Apeland la mici trucuri de combinare si alegere a hainelor, avem ocazia sa ne simtim relaxate si binedispuse fara ca nici o rochie larga si fara forma sa ne strice ziua.

Avem la dispozitie cateva sfaturi utile de alegere a imbracamintei ca sa aratam si sa ne simtim sexy in propria piele:

  • Mizeaza pe linia taliei

Mitul conform caruia femeile cu kilograme in plus nu trebuie sa poate haine pe talie este demult desfiintat. Optand pentru croieli asimetrice sau curele late care sa aduca atentia in zona taliei poate ca creeze un efect simetric. Se stie ca simetria este cheia esteticii, indiferent de numarul kilogramelor pe care il avem. Asadar, imbracand pantaloni cu talie inalta sau purtand o rochie cu un cordon ce marcheaza zona imediat de sub talie poate sa confere o imagine echilibrata intre partea superioara a corpului si partea inferioara.

Rochii de zi pentru femei voluptoase – click aici

  • Evidentiaza decolteul

Alegerea unei croieli potrivite pentru decolteu este un alt aspect care poate accentua sau minimaliza atractivitatea corpului. Nu este nevoie sa ne rezumam la acelasi clasic decolteu in forma de “V”, putem sa optam pentru alte formaturi precum un decolteu in forma ovala sau in forma de barca. Si aceste design-uri permit alungirea portiunii evidentiate, conferint un efect de suplete. Si daca vom completa aceste forme de decolteu cu o croiala colorata, exista sansele sa nu ne mai pierdem in plictiseala unei rochii de tip sac.

Rochii de ocazie xxl – click aici

  • Alege dantela

De neegalat in sublinierea feminitatii este purtarea unui obiect vestimentar care sa cuprinda dantela. Avantajul acestui material este ca aduce o imagine uniforma, dezvaluind in acelasi timp si pielea. Daca ne temem ca imperfectiunile de pe trupul nostru sunt prea evidente, insa ne dorim sa ne simtim atragatoare, dantela este alegerea potrivita pentru implinirea concomitenta a acestor nevoi.

Rochii de seara xxl – click aici

  • Pune in valoare proportiile

Chiar daca ne confruntam cu problema kilogramelor suplimentare si a rotunjimilor, acest lucru nu inseamna ca trupul nostru nu pastreaza liniile naturale ale siluetei feminine. Fie ca ne referim la balanta soldurilor cu talia sau la simetria trunchiului in raport cu picioarele, nu trebuie sa pierdem din vedere aceste avantaje. Si ce alt tip de rochie le poate sublinia mai bine decat rochia de tip sirena. Avantajul acesteia il reprezinta tocmai faptul ca reuseste sa scoata in evidenta cel mai bine trasaturile feminine. Combinata cu benzi de material valurit sau sifonat, aceasta ne poate scoate din monotonia unei simple rochii pe corp.

Distribuie acum