Zarim numele lor din ce in ce mai des in retete. Fie ca auzim de cartofi dulci la cuptor sau cartofi dulci cu pui, e cert ca ne putem bucura de gustul lor delicios. Daca te intrebi care sunt cartofii dulci sau ce poti face cu cartofii dulci, gasesti raspunsurile la intrebari. Cartofii dulci sunt legume cu amidon, cu coaja subtire si interior portocaliu. Uneori, acestia pot sa fie rosiatici si purpurii. Insa ei se numesc tot “cartofi dulci”. Sunt bogati in betacaroten, vitamina A si fibre. Constituie gustari sanatoase pentru orice categorie de varsta. Poti sa ii gatesti la cuptor, sa ii faci piure si sau sa ii consumi ca si garnitura. Iata cum sa prepari cartofii dulci. Cartofii dulci sunt bogati in fibre si ne ajuta sa ne pastram silueta. Conform recomandarii medicului, pot fi consumati si de diabetici. Datorita continutului de betacaroten, acestia au si efect antioxidant, ajutandu-ti pielea sa arate mai bine.