Caută
Poarta palaria potrivita stilului tau!

Poarta palaria potrivita stilului tau

Palaria a fost creata pentru a ne proteja de soare sau pentru a evidentia diferentele intre clasele sociale in Evul Mediu. Palaria este un accesoriu reprezentativ atat pentru schimbarile istorice, cat si pentru exprimarea propriilor atitudini si preferinte.

Fie ca vorbim despre palarii largi, decorate cu flori, pene sau panglici, numai bune pentru a intampina o plimbare pe plaja, sau despre strengarestile palarii Fedora, aceste accesorii sunt adevarate simboluri ale stilului nostru vestimentar si atitudinal.

Palarii cu boruri mari fashion

Daca ne dorim sa exprimam degajare si un stil relaxat intr-o forma feminina, putem opta pentru palarii cu boruri mari. Realizate din material textil precum lana sau din material impletit, putem oricand sa asociem tinutei  si atitudinii noaste o palarie reprezentativa.

Orice femeie isi doreste sa fie cat mai autentica in interactiunea cu ceilalti si stim prea bine ca accesoriile noastre sunt o maniera de transmirere a acestor informatii. La fel de bine, putem opta si pentru palarii din piele intoarsa pe care sa le combinam cu blugi de tip “Mom Fit” pentru a conferi o nota mai sportiva aerului lejer.

Se poate sa ne dorim sa exprimam cu precadere latura noastra jucausa si zglobie. Incontestabil, ne simtim mai libere si pline de energie atunci cand ne manifestam spiritul de gluma si joc, bucurandu-ne de micile placeri ale vietii.

Palarie Bucket pentru un stil aparte

In acest caz, s-ar putea sa ni se potriveasca o palarie “Bucket” din denim sau material textil in nuante colorate. Spiritul nostru jucaus poate fi completat la fel de bine si de o bereta decorate cu nasturi colorati sau insigne amuzante.

Daca suntem mai degraba firi practice si ne dorim sa transmitem acest mesaj celorlalti, este de inteles ca aceasta atitudine se va manifesta si in alegerea hainelor. Prin urmare, putem opta pentru clasica palarie de plaja realizata in culori uni pe care o putem adapta multor tinute si pe care o putem utiliza si in cazul ploii. Variantele cele mai comune de palarii de plaja includ materiale de tip panza, lana si fibre impletite.

Palariile unisex sunt si ele la moda

Uneori, abordarea unui stil mai masculin reprezinta o optiune atragatoare pentru vestimentatia si accesoriile noastre. Se intampla sa ne dorim sa exprimam atitudini si valori asociate cu masculinitatea: fermitate si constanta. Putem sa completam aceast sil purtand palarii unisex.

Acestea au avantajul ca pot fi usor adaptate stilului vestimentar, fie ca decidem sa purtam o tinuta casual formata din tenisi, o camasa si blugi sau o tinuta de picnic moderna in care mizam pe stilul tineresc Artsy in care ne detasam de tendintele traditionale, combinand hainele intr-o maniera creativa.

Palarii fashion mereu pe stilul tau

Putem sa ne exprimam personalitatea folosindu-ne de un accesoriu incarcat cu elemente culturale si practice. Fie ca alegem palaria Fedora, fie ca mizam pe degajata palarie cu boruri mari, putem sa aducem lumii mesajul care ne exprima personalitatea in mod autentic.

E nevoie doar sa apelam la varietatea de palarii fashion pentru a suplimenta manifestarea autentica a personalitatii noastre.

(sursa foto: just Be Stylish)

Distribuie acum