Caută
Reguli de succes pentru femei manierate

Reguli de succes pentru femei manierate

Reguli de succes pentru femei manierate

Pentru a da dovada de eleganta si rafinament, orice femeie trebuie sa respecte cateva reguli de aur in ceea ce priveste comportamentul pe care aceasta trebuie sa il adopte in societate. Aceste reguli se aplica tuturor femeilor, indiferent de statut, de varsta si de pozitia sociala ocupata.

Indiferent de circumstante, o femeie adevarata nu uita niciodata de bunele maniere. Acestea te definesc si iti contureaza personalitatea. Asadar, nu uita niciodata sa spui “multumesc” si “te rog”, fii punctuala, nu manca niciodata cu coatele pe masa, nu striga pe strada si nu vorbi la telefon cand esti cu prietenii sau familia.

Chiar daca ai 18 sau 40 ani, felul in care te imbraci spune multe despre tine, prin urmare acorda o importanta deosebita acestui aspect. Ca sa fii o doamna, trebuie sa arati ca atare. Nu te imbraca haotic, nu dezgoli mai multa piele decat este necesar, nu umbla cu haine murdare, sifonate sau rupte si nu uita : “Less is more”, deci nu exagera deoarece aspectul vizual este extrem de important.

O doamna nu va vorbi niciodata vulgar in public, nu va injura si nu va avea accese de furie. Desigur, oricine are scapari, dar este bine ca in public sa te controlezi si sa fii foarte atenta la modul in care te exprimi. Pe langa respectul pe care trebuie sa ti-l acorzi tie ca femeie prin felul in care te imbraci, te aranjezi si te comporti, pentru a fi o doamna adevarata trebuie sa inveti sa ii respecti si pe cei din jur. Indiferent ca este vorba de subalternii tai, de prieteni sau de straini, poarta-te mereu frumos, spune-ti parerea intr-o maniera pozitiva, nu rade de ceilalti, nu critica, nu barfi si nu face glume rasiste.

Bea cu masura atunci cand iesi in oras. Nimeni nu apreciaza o femeie in stare de ebrietate. Nu te lauda excesiv, nu face complimente false, accepta si recunoaste atunci cand gresesti pentru ca nimeni nu e perfect. Nu uita de cultura generala. O femeie adevarata trebuia sa detina cunostinte generale din diferite domenii, astfel incat sa poata purta o conversatie oricand si cu oricine. In felul acesta nu vei fi perceputa ca o femeie plictisitoare si cercurile tale se vor extinde.

Per ansamblu, a fi o femeie manierata inseamna a da dovada de modestie, de bunatate, feminitate si decenta. Fa-ti prezenta placuta oriunde si adopta un mod de viata disciplinat pentru a avea succes si a te bucura de viata.

Distribuie acum