Caută
Pregateste-te pentru marele eveniment Untold 2017

Pregateste-te pentru marele eveniment Untold 2017

Atmosfera unuia dintre cele mai celebre festivaluri de muzica de la ora actuala se face simtita. Iti pregatesti de cateva saptamani playlist-ul, iti alegi tinutele pentru Untold si te pui in starea tipica de distractie.

Fie ca e prima data cand participi, fie ca ai mai fost, un lucru e cert: ai ocazia sa te simti bine si sa asculti artistii care te aduc in starea de entuziasm si voie buna. Iata cum te poti pregati pentru Untold si sa iti aduci si mai multa voie buna.

Alege-ti tinutele

Tinuta potrivita pentru Untold face parte din intreg setul de voie buna. Hainele pun in evidenta personalitatea si accentueaza emotiile pozitive traite le festival. Mai mult, un outfit potrivit pentru distractie te va conecta cu atmosfera de voie buna si cu trairea colectiva a distractiei.

Cele mai potrivite tinute pentru Untold include tendintele verii 2017 (vezi AICI tinute de festival). Avand in vedere ca Untold este atat in aer liber, cat si in spatiu acoperit, opteaza pentru o gama versatila de haine. Alege blugii scurti din denim prespalat si maieuri in nuante electrice. Sneakersii (vezi AICI modele) nu vor da gres alaturi de aceasta tinuta.

Nu uita nici de rochiile tip tunica, foarte in voga si extrem de potrivite pentru a te pastra in miscare. Alege incaltari comode de tip papuci sau sandale cu platforma joasa (vezi AICI modele). Ai ocazia sa iti exprimi spiritul de distractie, asa ca nu te teme de nonconformism. Opteaza pentru topuri aurii si argintii, precum machiaj in nuante sidefate si metalice.

Anticipeaza atmosfera Untold-ului

Cand vine vorba de petreceri si concerte, cei mai multi oameni devin atat de entuziasmati incat isi construiesc scenarii pozitive. Fa acest lucru, dar ia in calcul ca va fi un festival aglomerat. Pana la urma, intreaga Europa are poarta deschisa spre Untold. Multimea de oameni voiosi nu trebuie sa fie un impediment. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe aspectele comune: dorinta de distractie si voie buna.

In plus, poti sa incepi sa intrii in magia Untold-ului modificandu-ti playlist-ul si fiind in contact cu melodiile artistilor preferati. Studiile arata ca atunci cand ne expunem mai mult la anumite aspecte (precum melodii, reclame, etc.), crestem sansele sa ne placa acele lucruri. Nu asculta doar melodiile preferate, ci ramai pur si simplu contectat la muzica.

AICI gasesti un playlist cu melodii de la Untold 2016.

Adauga accesorii distractive

Prelungeste clipele vesele si dupa Untold! Foloseste-te de accesorii pentru distractie precum dispozitive pentru selfie. Deoarece la Untold iti va fi restrictionat accesul cu obiecte exterioare, alege sa iti decorezi mainile cu bratari (vezi AICI modele) cu efect fosforescent sau luminos. Si pentru ca vei vrea sa te intorci acasa, alege snururile colorate de gat si tine-ti cheile in siguranta. Alte accesorii care sa marcheze experienta Untold includ bratari personalizate cu numele tau si al prietenilor tai. Sunt suficiente ca sa va ramana ca si experienta colectiva in vreme de distractie.

Totodata, pastreaza momentele placute intr-o poza in care va vedeti toti suficient de bine si nimeni nu isi sacrifica locul pentru a va fotografia.

Nu mai e mult! Te asteptam la Untold 2017, in perioada 3-6 august 2017, la Cluj.

(sursa foto: YouTube Untold)

Distribuie acum