Caută
lista cumparaturi sanatoase

Lista de cumpărături pentru a găti rețete sănătoase

Lista de cumpărături pentru a găti rețete sănătoase de pe NutritionMixLife poate deveni un factor de stres dacă nu ești bine informat .
Bineînțeles că pentru rețețe sănătoase ai nevoie de cele mai sănătoase alimente . Înainte să te apuci de o anumită rețetă de pe NutritionMixLife trebuie să vezi ce ai prin frigider, apoi să-ți faci o listă cu ce nu ai prin casă și tre să adaugi la lista de cumpărături .
Pare simplu să faci o listă de cumpărături , dar dacă nu ți-ai petrecut ceva timp în bucătărie în ultima vreme cu siguranță vei avea puțin de furcă .

Cum faci să nu omiți vreun ingredient necesar pentru a găti rețete sănătoase de pe NutritionMixLife?

Ce ai de făcut pentru a nu omite vreun ingredient important atunci când te apuci de gătit rețete sănătoase de pe NutritionMixLife ? Citește rețeta de câteva ori și să notează-ți ingredientele  necesare .

După ce ți le notezi mergi in frigider/cămară și vezi ce ai deja prin casă , apoi taie-le de pe listă .
Dacă dispui de bani poți să le cumperi pur și simplu.  Nu strică să ai mai multe ingrediente rătăcite prin cămară .
Mergi apoi în market și de fiecare dată când pui ceva în coș asigură-te că le tai și din lista ta .
Altfel riști să te încurci și să faci mai multe porții de cât sunt necesare. Vei fi nevoit să le arunci sau să inviți urgent câțiva prieteni la masă în mijlocul săptâmânii .

Alimente sănătoase care să nu-ți lipsească din frigider/cămară

  1. Când vine vorba de cumpărături în mijlocul săptămânii când vii obosit de la job, parcă ți se ridică părul în cap .
    Nu este plăcut să nu ai în casă câteva alimente de bază pentru a găti rețete sănătoase ori de câte ori este nevoie .

Recomandarea  este :
să aveți acces la internet pentru a citi ultimele rețete de pe NutritionMixLife
și bineînteles un minim de alimente sanătoase atât de necesare încropirii rețetelor cu pricina .

Legume congelate și proaspete . Legumele de tot felul sunt alimente care nu lispesc sau anu trebuie să lipsească din farfuria nimanui . Crude sau gătite în diferite combinații acestea sunt vitale.

Proteinele și carbohidrații sunt o sursă importantă de energie

2. Gustările sănătoase gen nuci, migdale, caju etc. nu ar trebui de asemenea să vă lipsească atât din casă cât și din geantă . Aceste te ajută atât să-ți stăpânești foamea când ești pe stradă cât și să gătești fel și fel de rețete sănătoase .

3. Ouale reprezintă o sursă sănătoasă de proteine . Acestea se folosesc adeseori în bucătărie ajutându-ne să aducem un plus de savoare fiecărei rețete sănătoase de pe NutritionMixLife .
4. Produsele lactate sunt si ele un element important din  bucătărie .  Acestea pot fi baza multor deserturi sănătoase, dar și a felurilor principale .
5. Făina integrală sau făina de ovăz. Acestea doua este bine să le avem la îndemână pentru zilele în care avem nevoie de o sursă sănătoasă de carbohidrați .

O zi în care ai avut parte de mai multă activitate fizică ste cu siguranță una în care carbohidrații îți sunt necesari . Corpul tău îi strigă, îi cere cu atâta îndârjire încât și dacă vrei să te abții nu vei reuși .

Acum că știi toate astea este bine să te pui la adăpost . Fa-ți repede o listă de alimente sănătoase și caută cel mai apropiat market din zonă .

Distribuie acum